Burostoel Atria, volgt u in iedere beweging

  Mikomax Nederland, Bejot & Rim Stoelen

  Het VMS Orthopedic systeem 

  Is een volledig automatische en revolutionaire bewegingsmechaniek met een aparte constructie die multidimensionele bewegingsprocessen stimuleert. De gebruiker van het systeem onderwerpt zich aan de specifi eke motoriek van zijn lichaam, die bestaat uit een combinatie van verticale, diagonale en horizontale bewegingen. Het zitoppervlak volgt de verticale verplaatsing van het zwaartepunt van de zittende persoon.

  De zitting van de stoel is uitgerust met het VMS Orthopedic mechanisme en kan een "biodynamische zitting” worden genoemd. Dit betekent dat ze de biologische neiging van het menselijke lichaam om in de drie ruimtelijke dimensies te bewegen ondersteunt. Om biodynamisch zitten mogelijk te maken volstaat het niet om het zitoppervlak met behulp van een hendel te regelen. De zitting moet het hele bewegingsspectrum van de gebruiker beslaan en het lichaam een driedimensionaal platform bieden waarop de natuurlijke, driedimensionale bewegingsprocessen niet worden verstoord. De stoelen met het VMS Orthopedic mechanisme voldoen niet enkel aan de richtlijnen voor ergonomisch zitten, maar geven het begrip een nieuwe dimensie.

   • Het VMS Orthopedic systeem ontlast afwisselend de wervelkolom en de verschillende sectoren van de tussenwervelschijven.

  • Het spreidt de druk gelijkmatig over de tussenwervelschijven.

  • Het neemt de druk op de randen van de wervelkolom weg.

  • Het zorgt voor een ideaal lichamelijk evenwicht.

  Videos on '. Centillien . ' Youtube Logo
  Search Videos:

  Results (max 10):   Mikomax Nederland, Bejot & Rim Stoelen

   Mikomax Nederland, Bejot & Rim Stoelen

   Producent van kantoormeubelen, BEJOT stoelen, RIM stoelen, voor leuke betaalbare en aparte projectinterieurs