Help een vriend of vriendin aan een baan en verdien er nog geld mee ook.

  NetCare
  By NetCare

  NetCare vraagt jullie hulp bij het vinden van de juiste kandidaat. Je kunt hier geld mee verdienen en ook nog eens een vriend of vriendin aan een nieuwe baan helpen. 

  NetCare heeft altijd mooie vacatures en aanvragen bij interessante opdrachtgevers. Het is soms lastig om deze onder de aandacht te krijgen bij de juiste kandidaat. Hiermee kunnen wij je hulp dus wel gebruiken.

  Wij hebben hierin een model bedacht wat iedereen in staat stelt geld te verdienen. Hoe werkt dit? Onze vacatures kunnen gedeeld worden via social media, zoals Linkedin, Facebook en Twitter. Als je dit doet en vanuit jouw netwerk weet iemand ons te vinden, die daadwerkelijk ook gaat starten, ontvang je 50 euro. Let wel dit gaat alleen om het delen van de vacature. Via de kandidaat moet ons duidelijk worden dat hij via jou bij ons terecht is gekomen. Mocht je echter zelf iemand weten en direct een kandidaat vinden en aandragen, die bij ons mag beginnen, verdien je zelfs €500,-

  De voorwaarden zijn als volgt:

  • Kandidaten moeten bij ons in dienst treden (vaste vacatures NetCare) of beginnen bij een klant van NetCare (tijdelijke aanvragen) om aanspraak te mogen maken op de beloning.
  • Bureaus die een eigen kandidaat aanbieden voor detachering zijn uitgesloten van deelname. De beloning voor hen zit al in de marge die zij vragen voor hun kandidaten.
  • Freelance recruiters, werving en selectie bureaus kunnen zich speciaal richten op de hoogste bonus.
  • Het geldt alleen voor speciaal geselecteerde aanvragen en vacatures waarin dit duidelijk in de tekst is aangegeven.

   

   
  Original: https://www.netcare.nl/blog/view/18688/help-een-vriend-of-vriendin-aan-een-baan-en-verdien-er-nog-geld-mee-ook
  By: Thierry van Schie
  Posted: June 10, 2014, 4:33 pm

  NetCare

  NetCare

  NetCare is een ervaren ICT organisatie, die praktische en uitvoerbare oplossingen levert op de gebieden detachering, software ontwikkeling en ons sociaal intranet applicatie MyVox om zo toegevoegde waarde te creëren.
  Business description

  NetCare is een ervaren ICT organisatie, die praktische en uitvoerbare oplossingen levert op de gebieden detachering, software ontwikkeling en ons sociaal intranet applicatie MyVox om zo toegevoegde...

   NetCare

   NetCare

   NetCare is een ervaren ICT organisatie, die praktische en uitvoerbare oplossingen levert op de gebieden detachering, software ontwikkeling en ons sociaal intranet applicatie MyVox om zo toegevoegde waarde te creëren.