MyVox gaat internationaal via Sichere Nachbarschaft

  NetCare
  By NetCare

  De eerste internationale implementatie van MyVox is een feit. Het platform heet streetwatch, maar is met een pilot gestart in Keulen onder de naam sichere nachbarschaft. We zijn een week onderweg en er hebben zich al bijna 500 leden aangemeld. 

  Het initiatief is opgezet door Veiligebuurt in samenwerking met RWE. Een van de grote verschillen met het initiatief in Nederland is de indeling in groepen. In Nederland worden mensen op basis van hun postcode ingedeeld in Stads, wijk en straatgroepen maar deze informatie is niet altijd beschikbaar in andere landen. Ook wilden de initiatiefnemers de gebruikers de mogelijkheid geven om zelf te definiëren wat zij zien als hun buurt. 

  Op basis van hun GPS locatie die de gebruiker kan veranderen door te scrollen op de map komen ze in een grote groep, Duitsland kent net als Nederland postcodes maar die bestaan uit 5 cijfers en zijn heel grote gebieden. Na registratie kan de gebruiker zijn eigen buurt tekenen op de kaart en nieuwe gebruikers die binnen de grenzen van die buurt komen zullen automatisch worden toegevoegd. Ook kunnen de eerste 6 gebruikers de grenzen nog aanpassen zodat de buurt echt hun buurt is geworden.

  Wij zijn trots dat we dit hebben mogen realiseren en hopen uiteraard dat deze pilot een groot succes wordt zodat we een verdere uitrol in Duitsland en ook andere landen mogen gaan doen.

  Screenshots

  Over MyVox

  MyVox is een intranet applicatie waar iedereen in de organisatie aan deel kan nemen. Het helpt mensen zelfsturend te worden en de samenwerking te verbeteren en leuker te maken. MyVox is ook prima geschikt voor andere vormen van social networking.


  Over veiligebuurt

  Veiligebuurt.nl is een particulier initiatief. De Veiligebuurt.nl buurtpreventie app is een mobiele app om berichten uit te wisselen specifiek binnen groepen. Ons doel is het verbeteren van de veiligheid doordat men snel en makkelijk kan communiceren binnen groepen op basis van locatiegegevens en heldere chat structuur.
  Original: https://www.netcare.nl/blog/view/171467/myvox-gaat-internationaal-via-sichere-nachbarschaft
  By: Gerard Kanters
  Posted: October 20, 2016, 11:50 am

  NetCare

  NetCare

  NetCare is een ervaren ICT organisatie, die praktische en uitvoerbare oplossingen levert op de gebieden detachering, software ontwikkeling en ons sociaal intranet applicatie MyVox om zo toegevoegde waarde te creëren.
  Business description

  NetCare is een ervaren ICT organisatie, die praktische en uitvoerbare oplossingen levert op de gebieden detachering, software ontwikkeling en ons sociaal intranet applicatie MyVox om zo toegevoegde...

   NetCare

   NetCare

   NetCare is een ervaren ICT organisatie, die praktische en uitvoerbare oplossingen levert op de gebieden detachering, software ontwikkeling en ons sociaal intranet applicatie MyVox om zo toegevoegde waarde te creëren.