Beschikbaar: Netwerkspecialist

  NetCare
  By NetCare

  Recent is Jeroen Benthem gestart bij NetCare. Wie heeft er een leuke opdracht voor hem?

  Klik hier voor het CV:

  https://www.netcare.nl/webdav/view/?container_guid=1&p=CV%20Jeroen%20Benthem.pdf

  Jeroen is breed georiënteerd. Zijn kracht is het combineren van kennis van netwerken met de ervaring in andere disciplines zoals bijvoorbeeld server beheer (Windows), virtualisatie (VM-ware) en Citrix / Netscalers. Deze combinatie maakt hem veelzijdig en geeft de mogelijkheid over de “schutting” te kunnen kijken en meedenken.

  Op netwerk gebied is hij gecertificeerd voor diverse Cisco certificaten en heeft hij hands-on ervaring met zowel Cisco ,HP(E) , als ook Comware producten . Op firewall gebied weet hij zijn weg goed te vinden binnen Fortigates, TMG’s, ASA’s en Sidewinders.

  In de laatste vier jaar is hij gecertificeerd voor CCDA, CCNP (R&S,Tshoot), CCNA-Wireless en trainingen gevolgd voor IPv6FD en softskill "Inzicht in invloed. Tegelijkertijd heeft hij veel hands-on ervaring opgedaan met technieken als Fabric-path, IRF, Firewall en Router virtualiatie en Cisco-Nexus.

  Het jaar 2016 staat in het teken van CCNA-Datacenter (reeds begonnen) , Fortigate en Fortiweb.

  In de aanloop van zijn netwerk-carrière is hij begonnen als trainee system engineer. Binnen dit traineeship heeft diverse certificaten behaald (MCITP, VMWARE, ITIL, Citrix) en heeft hij veel ervaring opgedaan in het beheren en opzetten van enterprise desktop en server farms.  In 2011 heeft hij zijn bachelor afgerond in de studierichting “Network Infrastructure Design” te Hogeschool-Zuyd, Heerlen van waaruit hij zijn carrière is begonnen.
  Original: https://www.netcare.nl/blog/view/164837/beschikbaar-netwerkspecialist
  By: Thierry van Schie
  Posted: April 13, 2016, 4:11 pm

  NetCare

  NetCare

  NetCare is een ervaren ICT organisatie, die praktische en uitvoerbare oplossingen levert op de gebieden detachering, software ontwikkeling en ons sociaal intranet applicatie MyVox om zo toegevoegde waarde te creëren.
  公司介紹

  NetCare is een ervaren ICT organisatie, die praktische en uitvoerbare oplossingen levert op de gebieden detachering, software ontwikkeling en ons sociaal intranet applicatie MyVox om zo toegevoegde...

   NetCare

   NetCare

   NetCare is een ervaren ICT organisatie, die praktische en uitvoerbare oplossingen levert op de gebieden detachering, software ontwikkeling en ons sociaal intranet applicatie MyVox om zo toegevoegde waarde te creëren.