WhatsApp heeft 700 miljoen actieve gebruikers

  THIJSSEN TRANSLATIONS
  By THIJSSEN TRANSLATIONS
  Berichtendienst WhatsApp telt wereldwijd 700 miljoen maandelijks actieve gebruikers. Dat meldt WhatsApp-topman en -oprichter Jan Koum op Facebook, waar WhatsApp sinds vorig jaar deel van is.

  Volgens Koum verwerkt WhatsApp 30 miljard appjes per dag.

  Specifieke gegevens over Nederland zijn er niet. Volgens Telecompaper waren er in oktober 8,7 miljoen Nederlandse WhatsApp-gebruikers.

  Groei
  De laatste keer dat WhatsApp cijfers over het aantal gebruikers bekendmaakte, was eind augustus. Toen waren er nog 600 miljoen gebruikers. Dat betekent dus een groei van 100 miljoen maandelijks actieve gebruikers in krap vijf maanden tijd.

  In zijn Facebook-post belooft Koum hard te werken om WhatsApp verder te verbeteren. Dat zou bijvoorbeeld kunnen door het mogelijk te maken om via WhatsApp te bellen. Koum kondigde in februari aan dat die functie nog in 2014 zou uitkomen, maar dat is nog altijd niet gebeurd.

  Bron: NOS


   
  Original: http://thijssen-translations.eu/blog/2015/01/07/whatsapp-heeft-700-miljoen-actieve-gebruikers
  By:
  Posted: January 7, 2015, 11:05 am

  THIJSSEN TRANSLATIONS

  THIJSSEN TRANSLATIONS

  Vertaalbureau | Tekstbureau | Tolkbureau
  Business description

  Thijssen Translations is een toonaangevend vertaalbureau, tekstbureau en tolkbureau, gevestigd in Tilburg. Wij leveren hoogwaardige vertalingen, teksten en localisatie-oplossingen.Thijssen...