Japanse auteur Murakami wordt vraagbaak voor lezers

  THIJSSEN TRANSLATIONS
  By THIJSSEN TRANSLATIONS  ​Schrijver Haruki Murakami in 2011 | AFP


  Wie ben ik? Wat doe ik hier? Hoe word ik gelukkig? Met al die existentialistische vragen kunnen lezers vanaf volgende week terecht bij de Japanse succesauteur Haruki Murakami. 

  Het is een unieke kans om de schuwe schrijver persoonlijk te benaderen, want persoonlijke vragen aan Murakami zijn ook van harte welkom, zegt zijn uitgever. Over zijn voorliefde voor katten bijvoorbeeld of het honkbalteam waarvan hij fan is, de Tokyo Swallows.
  Murakami heeft in 2006 eenzelfde project gedaan. "Na al die jaren heb ik weer zin om te e-mailen met mijn lezers", zegt hij.

  Meertalig
  Er is een speciale website geopend waar geïnteresseerden vanaf 15 januari hun vragen kunnen stellen. Murakami kiest zelf de vragen waarop hij antwoord geeft en die hij in februari en maart op dezelfde site zal publiceren.

  De site is vooralsnog alleen in het Japans, maar volgens de uitgever kunnen de vragen ook in andere talen worden gesteld én beantwoord. 
  Murakami wordt al jaren getipt als winnaar voor de Nobelprijs voor de Literatuur. Hij is Japans bekendste auteur, maar ook buitengewoon gesteld op zijn privacy. 

  Murakami is bekend van boeken als Norwegian Wood, Kafka on the Shore en 1Q84.


  Bron: NOS
  Original: http://thijssen-translations.eu/blog/2015/01/06/japanse-auteur-murakami-wordt-vraagbaak-voor-lezers
  By:
  Posted: January 6, 2015, 1:50 pm

  THIJSSEN TRANSLATIONS

  THIJSSEN TRANSLATIONS

  Vertaalbureau | Tekstbureau | Tolkbureau
  Business description

  Thijssen Translations is een toonaangevend vertaalbureau, tekstbureau en tolkbureau, gevestigd in Tilburg. Wij leveren hoogwaardige vertalingen, teksten en localisatie-oplossingen.Thijssen...