Red Bull geeft geen vleugels en betaalt miljoenen vanwege foutieve slogan

  THIJSSEN TRANSLATIONS
  By THIJSSEN TRANSLATIONS
  ​De producent van energiedrank Red Bull betaalt in totaal 13 miljoen dollar (ruim 10 miljoen euro) uit aan consumenten die de energiedrankjes hebben gedronken maar 'geen vleugels' hebben gekregen.
   
  Het bedrijf schikte met de klagers en erkent daarmee dat het zich schuldig heeft gemaakt aan misleidende reclame. Het drankje zorgt niet voor echte vleugels, maar consumenten die ervan uitgingen dat zij hun concentratie ermee konden verhogen, krijgen dus nu compensatie.
   
  Red Bull maakte bekend dat Amerikanen die het drankje hadden gedronken sinds 2002 zich konden melden voor 10 dollar contant of 15 dollar aan producten, zelfs als de gebruiker geen bonnetje meer had van zijn aankoop. De enorme media-aandacht van de schikking lijkt er echter toe te leiden dat Red Bull het eigen voorstel nog eens gaat heroverwegen.


  Bron: FOX News

  Original: http://thijssen-translations.eu/blog/2014/10/10/red-bull-geeft-geen-vleugels-en-betaalt-miljoenen-vanwege-foutieve-slogan
  By:
  Posted: October 10, 2014, 2:37 pm

  THIJSSEN TRANSLATIONS

  THIJSSEN TRANSLATIONS

  Vertaalbureau | Tekstbureau | Tolkbureau
  Business description

  Thijssen Translations is een toonaangevend vertaalbureau, tekstbureau en tolkbureau, gevestigd in Tilburg. Wij leveren hoogwaardige vertalingen, teksten en localisatie-oplossingen.Thijssen...