Een meerderheid van de kinderen in Nederland vindt dat er meer tablets moeten worden gebruikt in de klas

  THIJSSEN TRANSLATIONS
  By THIJSSEN TRANSLATIONS  Foto: ANP


  Kinderen willen meer tablets in de klas

  Dat blijkt uit een onderzoek van onder meer het NOS Jeugdjournaal. Zo'n 20 procent van de scholen in Nederland gebruikt nu tablets in de klas.

  Op de scholen die al met tablets werken, is de iPad het populairst. Dat apparaat wordt door 54 procent van die scholen gebruikt. Tablets met Android worden door 39 procent van die scholen ingezet tijdens de lessen.

  Overigens is niet iedereen enthousiast over meer tablets in de klas. Zo heeft de Steve Jobsschool in IJmuiden tientallen leerlingen minder sinds ze de iPad volop gingen gebruiken.

  Volgens onderzoek van het Reading Centre van de Universiteit van Stavanger in Noorwegen zorgt lezen vanaf papier voor een beter tekstbegrip dan digitaal lezen. Lees het artikel HIER.  Bron: NOS  Original: http://thijssen-translations.eu/blog/2014/08/25/een-meerderheid-van-de-kinderen-in-nederland-vindt-dat-er-meer-tablets-moeten-worden-gebruikt-in-de-klas
  By:
  Posted: August 25, 2014, 4:17 pm

  THIJSSEN TRANSLATIONS

  THIJSSEN TRANSLATIONS

  Vertaalbureau | Tekstbureau | Tolkbureau
  About me

  Thijssen Translations is een toonaangevend vertaalbureau, tekstbureau en tolkbureau, gevestigd in Tilburg. Wij leveren hoogwaardige vertalingen, teksten en localisatie-oplossingen.Thijssen...