In memoriam: Robin Williams. Zijn mooiste 5 quotes

  THIJSSEN TRANSLATIONS
  By THIJSSEN TRANSLATIONS
  Acteur en komiek Robin Williams is overleden. 

  Williams werd gezien als een van de grappigste acteurs in Hollywood. Hij speelde in tientallen films, waaronder Good Morning Vietnam, Awakenings, Mrs. Doubtfire,Jumanji en Flubber. In 1998 kreeg hij een Oscar voor zijn 'serieuze' bijrol in de film Good Will Hunting. Ook won hij vier Golden Globes en twee Emmy Awards. Naast acteur en komiek was Williams ook schrijver en een echte taalkunstenaar.

  Robin Williams, in 5 prachtige, hilarische, bijzondere quotes gevangen.

  1. "Een vrouw zou nooit een nucleaire bom kunnen maken. Ze zouden nooit een wapen maken dat doodt. Ze zouden een wapen maken dat je een tijd lang heel ellendig doet voelen."
  2. "Je kunt over zelfde-sekse-huwelijken praten, maar mensen die getrouwd zijn zeggen 'Het is sowieso al constant dezelfde seks…"
  3. "Iedereen krijgt slechts één sprankje gekheid. Dat mag je nooit verliezen."
  4. "Weet je wat het is, het probleem met God is dat hij mannen hersenen en een penis geeft, maar slechts genoeg bloed om één tegelijkertijd te laten werken."
  5. "Bovenal wil ik mijn vader bedanken, daarboven, de man die – toen ik zei dat ik acteur wilde worden – zei: 'Fantastisch. Maar zorg er wel voor dat je een achter-de-hand-baan hebt, zoals lassen."  Original: http://thijssen-translations.eu/blog/2014/08/12/in-memoriam-robin-williams-zijn-mooiste-5-quotes
  By:
  Posted: August 12, 2014, 2:36 pm

  THIJSSEN TRANSLATIONS

  THIJSSEN TRANSLATIONS

  Vertaalbureau | Tekstbureau | Tolkbureau
  About me

  Thijssen Translations is een toonaangevend vertaalbureau, tekstbureau en tolkbureau, gevestigd in Tilburg. Wij leveren hoogwaardige vertalingen, teksten en localisatie-oplossingen.Thijssen...