De volgende stap

  NetCare
  By NetCare

   

  De volgende stap in uw organisatie   

  Er bestaat geen twijfel over het feit dat social media een belangrijke bron zijn van zakelijke kennis. Daarom  is er vanuit het bedrijfsleven terecht veel interesse voor het concept van zakelijk social media.

  Punt van twijfel is vaak nog het gemis van een formule die de Return On Investment onomstotelijk moet aantonen.

  Maar stel dat het niet alleen de Return On Investment is waar we naar moeten kijken! Stel dat het gaat over Return On Engagement: over het bijdragen aan de community, over het helpen van collega’s en over authentiek inzicht verkrijgen in het karakter van je organisatie en van je mensen!

  De introductie van een intern social netwerk binnen de organisatie brengt een nieuwe methode om te communiceren tussen collega’s en leidinggevenden. Het stimuleert zowel persoonlijke –als professionele uitwisselingen binnen de beschermde muren van een interactief intranet.

  Analyses van gebruikersgedrag en intervieuws tonen aan dat professionals het interne sociale netwerk gebruiken om sterkere banden op te bouwen met collega’s en om uit te reiken naar de collega’s  die ze nog niet kennen. De belangrijkste motivaties om dit te doen zijn: aansluiting vinden op een meer persoonlijk niveau met collega’s,  het bevorderen van hun carriëre bij het bedrijf en het voeren van campagnes voor hun projecten.

  Succesvolle bedrijven zijn al goed in het onderhouden van contacten. Company private networking gaat over het maken van nieuwe contacten online en over het meenemen van je bestaande contacten in de social space!

  Company private networking is geen stand alone activiteit. Probeer niet om uw bedrijf passend te maken rondom social media maar laat social media integreren in uw organisatie! 

  Ervaar het zelf en bekijk de DEMO: www.myvox.nl  Registreer u vrijblijvend en kosteloos en onderzoek de mogelijkheden en functionaliteiten.

  Als wij u kunnen helpen door het delen van onze rijke ervaring in het zakelijk social media landschap, waarom nodigt u ons dan niet uit voor een kop koffie?

   
  Original: https://www.netcare.nl/blog/view/18954/de-volgende-stap
  By: Christina vd Kamp
  Posted: July 9, 2014, 3:13 pm

  NetCare

  NetCare

  NetCare is een ervaren ICT organisatie, die praktische en uitvoerbare oplossingen levert op de gebieden detachering, software ontwikkeling en ons sociaal intranet applicatie MyVox om zo toegevoegde waarde te creëren.
  About me

  NetCare is een ervaren ICT organisatie, die praktische en uitvoerbare oplossingen levert op de gebieden detachering, software ontwikkeling en ons sociaal intranet applicatie MyVox om zo toegevoegde...

   NetCare

   NetCare

   NetCare is een ervaren ICT organisatie, die praktische en uitvoerbare oplossingen levert op de gebieden detachering, software ontwikkeling en ons sociaal intranet applicatie MyVox om zo toegevoegde waarde te creëren.