Anti-Oranjelied wordt online hit in Mexico

  THIJSSEN TRANSLATIONS
  By THIJSSEN TRANSLATIONS  De 15-jarige Niña zingt haar frustratie van zich af | YouTube

  De 15-jarige Niña is op dit moment de internethype van Mexico. Overal op Twitter en Facebook in Mexico (en daarbuiten) wordt haar filmpje met een liedje over ons, de Nederlanders, gedeeld.

  In het liedje zingt Niña haar frustratie over de uitschakeling van Mexico door Oranje van zich af. En dat doet ze niet zachtzinnig. Volgens haar heeft Mexico verloren van "die apen" doordat de scheidsrechter was omgekocht en Oranje vals speelde.

  "Verdomme, die klote Nederlanders hebben het WK van ons gestolen met hun klote scheidsrechter en hun gefingeerde strafschop. Onze heldendaad, te gronde gericht door een klootzak. Robben is een groot toneelspeler en de scheidsrechter was blind."

  De vertaling van 'pinches holandeses' is overigens iets in de trant van: 'die verdomde Hollanders'.

  Wraak

  Voor Niña is duidelijk dat Mexico had gewonnen als alles eerlijk was gegaan. "We stonden op het punt van ze te winnen, dus moesten ze een truc toepassen. Sommige mensen kunnen niet winnen zonder vals te spelen. Maar over vier jaar nemen we wraak!"

  Ze besluit haar liedje met de innige wens dat Costa Rica ons te grazen gaat nemen, zaterdag.

  Bekijk haar video hier:  Bron: NOS


   
  Original: http://thijssen-translations.eu/blog/2014/07/03/anti-oranjelied-wordt-online-hit-in-mexico
  By:
  Posted: July 3, 2014, 12:11 pm

  THIJSSEN TRANSLATIONS

  THIJSSEN TRANSLATIONS

  Vertaalbureau | Tekstbureau | Tolkbureau
  Business description

  Thijssen Translations is een toonaangevend vertaalbureau, tekstbureau en tolkbureau, gevestigd in Tilburg. Wij leveren hoogwaardige vertalingen, teksten en localisatie-oplossingen.Thijssen...