Eqeep gaat samenwerkingsovereenkomst aan met IFS Benelux

  Eqeep BV
  By Eqeep BV  vlnr; Ad-Jan van Rooij(Sales Manager IFS Benelux)-Harm van Echteld(Directeur Eqeep)-Marco Verdonschot(Managing Director IFS Benelux)-Jacco Maas(Directeur Eqeep)

  Global ERP-leverancier IFS, maakt bekend dat zij een partnerovereenkomst heeft gesloten met full service dienstverlener, Eqeep. Deze overeenkomst stelt Eqeep in staat consultancy, onderhoud en integratiediensten voor IFS Applications bij de klanten van IFS Benelux te leveren.


  De samenwerking heeft als doel toegevoegde waarde te kunnen leveren aan nieuwe en bestaande klanten in de Benelux-regio met een primaire focus op de doelmarkten van IFS Benelux, nl. de Maritieme en Offshore Industrie, Manufacturing, High Tech en Service Providers. Gebruikmakend van de industriekennis van beide bedrijven, zal deze samenwerking hoofdzakelijk gericht zijn op diensten en oplossingen die gerelateerd zijn aan Enterprise Resource Planning (ERP) en Enterprise Service Management (ESM).

  Eqeep verzorgt consultancy en detachering voor de verschillende sectoren waar IFS Applications strategisch wordt toegepast. Hun activiteiten bij IFS klanten zijn onder andere het begeleiden- en uitvoeren van projecten op het gebied van optimalisatie, upgrades en datamigratie. Verder verzorgt Eqeep het doorvoeren van procesverbeteringen en het verlenen van diensten ten aanzien van het IFS functioneel applicatiebeheer.
  Eqeep heeft voor haar klanten een IFS Service Desk Portal ingericht voor remote beheer en overige beheervraagstukken.

  Harm van Echteld, Directeur Eqeep: “De samenwerking met IFS Benelux stelt ons in staat een continue service te verlenen aan de klanten van IFS op het gebied van consultancy en detachering. Wij zien er naar uit om samen met IFS toegevoegde waarde te leveren aan klanten over de hele IT-levenscyclus.”

  “Wij zijn erg enthousiast over het combineren van onze softwareoplossingen, kennis en ervaring binnen onze klantenkring”, zegt Marco Verdonschot, Managing Director van IFS Benelux. “Met deze samenwerking vergroten wij ons ECO-systeem waarmee wij onze klanten additionele oplossingen kunnen bieden op het gebied van functioneel beheer bij het stroomlijnen van de bedrijfsprocessen”.
  Over IFS

  IFS is erkend leider in het leveren van business software aan bedrijven die er naar streven een slagvaardiger onderneming te worden. IFS gebruikt haar diepgaande industriegerichte expertise om bedrijven in specifieke sectoren te helpen met het verhogen van de flexibiliteit op drie kerngebieden: enterprise resource planning (ERP), enterprise asset management (EAM) en enterprise service management (ESM). IFS is opgericht in 1983 en is een beursgenoteerde onderneming (XSTO: IFS) met meer dan 2.600 medewerkers. IFS ondersteunt meer dan 2.200 klanten wereldwijd van lokale kantoren en partners in meer dan 60 landen. Meer informatie is te vinden op www.ifsworld.com
  Over Eqeep

   

  Eqeep levert dienstverlening op het gebied van systeem- en procesoptimalisatie en (applicatie)beheer. Eqeep heeft haar eigen Service Desk voor IFS klanten en levert daarnaast functionele en technische consultancy zoals consultancy hoort te zijn: persoonlijk, helder en met de nadruk op vakkennis. Eqeep is een dienstverleningsorganisatie op het gebied van consultancy, detachering en contractmanagement. Dit doen zij bedrijfsonafhankelijk met ICT en non-ICT professionals die zowel eigen als externe medewerkers kunnen zijn. Meer informatie is te vinden op: http://www.eqeep.nl/consulting

  Original: http://www.eqeep.nl/nieuws/artikel_eqeep_gaat_samenwerkingsovereenkomst_aan_met_ifs_benelux_17994.html
  By:
  Posted: March 17, 2014, 12:00 am

  Eqeep BV

  Eqeep BV

  De specialist voor externe inhuur, msp, contractbeheer, contractmanagement, detachering, freelancers, zzp.
  Business description

  Eqeep levert full-service dienstverlening op het gebied van detachering en contractmanagement van externe professionals voor organisaties. Dit doen wij branche onafhankelijk met ICT en non-ICT...