Vertaal '...............' eens met Google Translate. Lachen maar.

  THIJSSEN TRANSLATIONS
  By THIJSSEN TRANSLATIONS

  Google Translate, de online vertaaldienst van de techreus, is verre van perfect, maar het is een leuke, en niet te vergeten, gratis tool die beschikbaar is voor iedereen met een internetverbinding. Naast het feit dat de site weleens handig kan zijn om losse woordjes te vertalen, kun je er vooral ook erg mee lachen. Google Translate kan namelijk ook ‘beatboxen’.  Vertaal eens een verzameling punten van het Nederlands (of Engels) naar het Japans en je wordt getrakteerd op een hilarische en melodieuze  interpretatie van die kleine ronde symbolen aan het einde van een zin.
   
  Probeer het zelf maar eens. Je zult er geen spijt van hebben.
   
  1 . Open Google Translate  ( http://translate.google.com/ ).
  2 . Typ een aantal punten ( ................ ).
  3 . Selecteer " Japans ".
  4 . Klik op " luister".
  5 . Lach je rot.
   
  We hebben deze truc uitgeprobeerd met vrijwel elke andere taal op Google Translate, maar alleen de talen Bosnisch, Kroatisch, Macedonisch en Servisch genereren geen geluid voor de puntjes. In het voormalige Joegoslavië houden ze misschien niet zo van interpunctie.

  Bekijk hier een video:


  Original: http://thijssen-translations.eu/blog/2014/02/18/vertaal-eens-met-google-translate-lachen-maar
  By:
  Posted: February 18, 2014, 12:47 pm

  THIJSSEN TRANSLATIONS

  THIJSSEN TRANSLATIONS

  Vertaalbureau | Tekstbureau | Tolkbureau
  Business description

  Thijssen Translations is een toonaangevend vertaalbureau, tekstbureau en tolkbureau, gevestigd in Tilburg. Wij leveren hoogwaardige vertalingen, teksten en localisatie-oplossingen.Thijssen...