Drink jezelf gezond met water, water kan helpen bij kanker en reuma

  Biozar
  By Biozar

  Drink jezelf gezond met water, strijd tegen kanker, water en zuurstof zijn misschien wel de twee belangrijkste elementen in ons lichaam. Water zorgt er voor dat ons systeem gereinigd wordt en dat afvalstoffen het lichaam kunnen verlaten. Het dagelijks drinken van voldoende water kan uitdroging van de celkern tegen gaan en daarmee dus ook de werking van je immuunsysteem. Dit is deel 1 van een tiendelige serie die gaat over de beste voeding bij kanker.

  Even een paar feiten op een rij:
  - 70% van het aardoppervlak bestaat uit water
  - 98% daarvan is zout water
  - 75% van ons lichaam bestaat uit water
  - 82% van ons bloed is water
  - Longen bestaan voor 90% uit water
  - Je hersenen 76%
  - Zelfs onze boten hebben 25% water

  Je hoeft geen wetenschapper te zijn te begrijpen dat water in zijn hoeveelheid en kwaliteit van enorm belang is voor ons lichaam.
  Daar kom je meteen op een belangrijk punt uit, probeer zoveel mogelijk water te drinken van natuurlijke bronnen, sommige bronnen van water staan er zelfs oom bekend dat ze kanker minder kans geven te groeien of het ontstaan er van afremmen. Hiermee is niet gezegd dat kraanwater van mindere kwaliteit hoeft te zijn! Om er achter te komen of uw drinkwater uit een bron komt of gezuiverd water is kun je hier een overzicht vinden.

  Dr. Fereydoon Batmanghelidj, M.D

  Heeft zijn leven gewijd aan onderzoek van water en de invloed van water op allerlei ziektebeelden. De lijst van ziektebeelden door een tekort aan water of slechte kwaliteit van het water is verbazingwekkend. Hij legt in zijn studies een direct verband tot het ontstaan van Reumatische Artritus op latere leeftijd. Zijn stelling is dat het lichaam een signaal af geeft van een tekort aan water.

  Voor drinkers van mineraalwater is het verstandig regelmatig van merk te wisselen. Dit advies is zelfs door de Franse regering over genomen. Natuurlijk laait telkens de discussie op of mineraal water beter is als kraanwater. Hier even een paar feiten op een rij:

  •  Mineraalwater bevat veelal meer mineralen en sporenelementen dan kraanwater, maar dat geldt zeker niet voor alle soorten mineraalwater. Sommige bevatten zelfs minder mineralen als kraanwater blijkt uit een Duits onderzoek.
  • 60% van al het kraanwater in Nederland komt uit dezelfde bronnen als die van mineraalwater!
  • Dat kraanwater chloor bevat is een fabel, sinds 2005 is het nl niet meer toegestaan in Nederland om dit water met chloor te zuiveren
  • De eisen aan kraanwater zijn in Nederland hoger als die van mineraalwater.

  Help je immuunsysteem een handje met Biozar

  Lees ook:

  Original: http://www.biozar.nl/blog/drink-jezelf-gezond-met-water-water-kan-helpen-bij-kanker-en-reuma/
  By: admin
  Posted: November 7, 2013, 12:58 pm

  Biozar

  Biozar

  We are distributing Biozar, it helps the human equilibrium to restore
  Business description

  Biozar is opening up new frontiers in food supplements. It is a proven product which has been developed in The Netherlands and shows dramatic results in boosting your health once taken on a regular...