De beste voeding bij kanker, voeding in strijd tegen kanker?

  Biozar
  By Biozar

  Voeding speelt een grote rol in de strijd tegen kanker. Wat is de beste voeding bij kanker. Als rode draad kunnen er wel een aantal richtlijnen gegeven worden. In onze blogs komen we erg vaak terug op bepaalde informatie over voeding en de keuzes die er daarin gemaakt kunnen worden. Wij zijn er van overtuigd dat veel kankersoorten zijn oorsprong hebben in het slecht functioneren van ons immuunsysteem en de voeding en stress die hierin een cruciale rol spelen.

  In deze aflevering willen we een groot aantal aspecten de revue te laten passeren. Daarom kiezen wij er ook voor dit gedeelte in tien onderdelen te laten uiteenvallen.


  Jaarlijks overlijden er wereldwijd 10 miljoen mensen aan kanker en nog eens 12 miljoen krijgen de diagnose. In de afgelopen 40 jaar de behandeling van kanker met maar slechts 5% verbeterd.


  Veel groentes, fruit en bepaalde kruiden hebben kanker werende eigenschappen. Maar ook hier geldt varieer zo veel mogelijk en gebruik verschillende soorten kleur groepen. Natuurlijk zijn niet alle auto immuun ziekten te voorkomen maar door wat doordachter om te gaan met de situatie kan je je lichaam in ieder geval een eind op weg helpen.


  De wetenschap heeft aangetoond door wat gezonder te gaan leven je het risico op het krijgen van bv kanker dramatisch omlaag kan gaan. Wat extra beweging, stoppen met roken en het beperken van alcohol is al een goed begin met de verandering die naadzakelijk is om kanker te beperken.


  Men zegt wel eens je bent wat je eet. Niets is minder waar. Voeding speelt ook een hele grote rol in het op peil houden van het immuun systeem. Dat systeem zorgt er voor dat ons eigen lichaam gevaren kan weren of zichzelf kan genezen. Natuurlijk helpt ons uitstekende gezondheidssysteem ook hierbij. Maar de basis is toch de balans van ons lichaam. Als wij er voor zorgen dat die balans zoveel mogelijk in stand blijft dan is de kans op dit soort aandoeningen velen malen kleiner.


  In deze serie:


  1. Water in strijd tegen kanker
  2. Welke rol speelt zout en suiker bij het ontstaan van kanker
  3. Groenten in strijd tegen kanker
  4. Welke soorten fruit helpen kanker te voorkomen
  5. De werking van melk en zuivelproducten
  6. Het immuunsysteem en kanker
  7. Wat doet alcohol met je lichaam
  8. Biologische voeding tegen kanker
  9. Vlees en vis bij kanker
  10. Boeken over kanker en voeding

  Help je immuunsysteem een handje met Biozar

  Original: http://www.biozar.nl/blog/de-beste-voeding-bij-kanker-voeding-strijd-kanker/
  By: admin
  Posted: October 29, 2013, 10:46 am

  Biozar

  Biozar

  We are distributing Biozar, it helps the human equilibrium to restore
  Business description

  Biozar is opening up new frontiers in food supplements. It is a proven product which has been developed in The Netherlands and shows dramatic results in boosting your health once taken on a regular...