Zoekmachine Optimalisatie

  Berrie Pelser
  By Berrie Pelser

  Zoekmachine Optimalisatie is een bericht van: Ber|Art Visual Design and WordPress Webhosting

  Top 10 belangrijkste zoekmachine optimalisatie factoren

  Top 10 belangrijkste zoekmachine optimalisatie factoren

  Er zijn meer dan 200 SEO factoren die Google gebruikt om website te ranken in de Google (SERP). Wat zijn die SEO factoren? Seolab heeft een top 10 gemaakt van de meest belangrijkste seo factoren op basis van onze ervaring en informatie van SEO top webmaster forums en SEO websites.

  Alleen niemand heeft het recept van Google en de top 10 kan dus niet met 100% zekerheid succesvol zijn.

  1. Leeftijd van de domein: De leeftijd van je domeinnaam is erg belangrijk. Een oude url met activiteit vertegenwoordigt vertrouwen en als uw website al lang online is dan ziet Google u als een gevestigde website. Hoe ouder de domein, hoe groter de kans is dat er met een hoofd keyword een goede ranking wordt behaald.

  2. Inkomende links: In een seo video van Matt Cutts hoor je tussen de regels door dat de links naar een pagina/website enorm belangrijk zijn voor de ranking in de index. Daarnaast is het keyword gebruik in de anchor text van een inkomende link erg belangrijk!

  3. Vertrouwen: Steeds meer bedrijven willen een hoge positie bij Google, ook bedrijven die blackhat- en spamtechnieken toepassen om dit te bereiken. Google wil alleen hoge posities geven aan websites die te vertrouwen zijn. Wat bepaalt onder andere de website trust rank? Lees meer over de Google trustrank.

  4. Keywords: Google leest niet meer de meta keyword tag, maar het is uitermate belangrijk dat er een keywords staat in de title tag, het liefst vooraan, in de domeinnaam, in de H1 tag en de interne link anchor tekst. Zorg altijd voor een natuurlijke optimalisatie gebaseerd op de content van de specifieke pagina. Houdt rekening met een keyword density van ongeveer 2,5%.

  5. Url structuur: Zorg altijd voor een zoekmachine vriendelijke url structuur die duidelijk is.

  6. Unieke content: Content op een website is enorm belangrijk. Zorg voor een natuurlijke tekst voorzien van je keywords, Schrijf altijd teksten voor mensen en niet voor de zoekrobots. Gebruik minimaal 250 woorden het liefst meer.

  7. Interne links: Zorg voor voldoende interne links met goede anchor teksten naar alle pagina’s. Pagina’s waar geen links heen verwijzen zullen niet in de index worden opgenomen.

  8. Wees Relevant, toepasselijk en inhoudelijk: Matt Cutts heeft aangegeven dat het één van de belangrijkste seo factoren is. Dit geldt voor content en (interne) links.

  9. Website snelheid: Het is niet de belangrijkste seo factor, maar Google moedigt nu webdesigners aan om de laadtijd van website te optimaliseren. Test de snelheid van uw website.

  10. Social media: Vanaf 2010 heeft social media invloed op de SERP en zal nog belangrijker gaan worden de aankomende jaren. Hoe meer “buzz” er is over uw website hoe hoger de ranking. Start nu met social media marketing..

  .


  Twitter WordPress SEO HostingLinkedIn WordPress SEO HostingFacebook WordPress SEO HostingRSS Feed WordPress SEO HostingBerrie Pelser, Ber|Art Visual Design:

  Ber|Art Visual Design V.O.F. delivers high-end secure (PCI-Compliant) WordPress, Typo3 and Magento Linux Cloud VPS Hosting with professional Search Engine Optimization (SEO) plus Social Media (Social Network) integration, branding and strategy.

  .

  Nieuwste berichten:

  Vergelijkbare berichten:
  Original: http://hosting.ber-art.nl/zoekmachine-optimalisatie/
  By: Berrie Pelser
  Posted: October 24, 2013, 2:02 pm

  Berrie Pelser

  Berrie Pelser

  Ber|Art Visual Design V.O.F. delivers high-end secure (PCI-Compliant) WordPress, Typo3 and Magento Linux Cloud VPS Hosting with professional Search Engine Optimization (SEO) plus Social Media (Social Network) integration, branding and strategy.
  Business description

  Ber|Art Visual Design V.O.F. delivers high-end secure (PCI-Compliant) WordPress, Typo3 and Magento Linux Cloud VPS Hosting with professional Search Engine Optimization (SEO) plus Social Media (Social...