Gratis whitepaper - Als ICT'er snel (weer) aan de slag

  Provict
  By Provict

  10 tips om passende vacatures te vinden, aan tafel en op de shortlist te komen van potentiële werkgevers en snel weer een baan te vinden in de ICT. Kijk op www.provict.nl voor meer mogelijkheden op het vlak van loopbaanbegeleiding en coaching. 

  Anders dan vanuit het recruitingperspectief wordt hierin vanuit de ICT management ervaring aangegeven waarop geselecteerd wordt tijdens binnen gekomen sollicitaties. De mogelijke online en offline vervolgprogramma's van Provict geven je een maximale slagingskans om snel weer aan het werk te zijn.

  Naast advies en begeleiding in de sollicitatieprocedure ondersteunt Provict het gehele loopbaantraject en verzorgt coaching om beter te functioneren, beter prestaties te kunnen leveren en vooral van het vinden van tevredenheid en geluk in je werk. Werk mag/moet ook leuk zijn. Je persoonlijke eigenschappen, talenten en sterke punten spelen daarin primair een rol en krijgen veel aandacht in de coachingstrajecten.

  De Provict activiteiten vinden plaats onder de bezielende leiding van Peter Manders welke zelf 25 jaar ervaring heeft binnen de ICT en de laatste 15 jaar in managementfuncties waarin hij veel aan werving & selectie heeft gedaan. Daarin ondervond hij veel wat voor verbetering vatbaar is voor kandidaten om uiteindelijk voor een baan in aanmerking te komen. Hij is ook de auteur van het boek 'Meer Mens in ICT'. Peter is overtuigd van het feit dat de mensen de onderscheidende factor zijn in het succes van alles wat zich rondom ICT beweegt.

  Provict

  Provict

  Meer Mens in ICT, Begeleiden, ontwikkelen en adviseren van mensen om te komen tot hun juiste en gewenste inzet, meer tevredenheid en betere prestaties.
  Business description

  Begeleiden, ontwikkelen en adviseren van mensen om te komen tot hun juiste en gewenste inzet, meer tevredenheid en betere prestaties.
  Stimuleren van coachend leiderschap om mensen de ruimte en...