Verbeter je immuunsysteem op een natuurlijke manier

  Biozar
  By Biozar

  Verbeter je immuunsysteem op een natuurlijke manier

  Door je immuunsysteem te verbeteren op een natuurlijke manier kun je ziektes en kwaaltjes voorkomen. Het zijn simpele tips en alle ingrediënten zijn makkelijk verkrijgbaar.

  1.  Gebruik Paddenstoelen: Ongeacht het ras dat je kiest – eekhoorntjesbrood, shiitake of oesterzwam – het staat vast dat de paddenstoelen een grote immuniteits oppeppers is. Ze zitten ook vol met ergothioneine (ofwel EGT) , een krachtige antioxidant, die niet kapot gaan tijdens het kookproces.
  2. Denk aan je darmen: Oregano-olie is een van de beste dingen die je kunt doen om je darmgezondheid te verbeteren en daarmee je immuunsysteem te verbeter. Het fungeert als een onkruidverdelger – het dood enkel de slechte dingen in de darm, zoals slechte bacteriën. Neem 3 keer per dag 3 eetlepels per keer.
  3. Ontstop je lever:  Je lever ontgift je lichaam en zorgt dat je immuniteit sterk blijft. Het is een belangrijk orgaan in het hele proces, waar je goed voor moet zorgen. Kruisbloemige groenten zoals boerenkool, broccoli, sla en kool, zullen je immuunsysteem ondersteunen. Ze helpen de lever goed te laten werken omdat ze zijn krachtige ontfitings verhogers die de lever helpen bij het ontgiften.
  4. Bijnieren: Avocado’s! Dit is de makkelijkste en een van de meest effectieve manieren waarop je het evenwicht van je bijnieren ondersteunt en daarmee automatisch je immuunsysteem verbetert. Avocado’s bevatten aminozuren die helpen bij het ondersteunen van de bijnieren, antioxidanten en wat. Neem een portie per dag.
  5. Genees van de griep: Gember verwarmt het lichaam en verlaagt het opslaan van toxines in de organen, met name in de longen en sinussen. Gember helpt om het lymfestelsel, dat is riolering die ons lichaam reinigt. Door het openen van deze lymfevaten en ze schoon te houden, voorkomt gember de ophoping van de giftige stoffen die je vatbaar maken voor infecties, vooral in de luchtwegen.
  6. Verbeter je gezichtsvermogen: Een fantastische aanvulling voor het bevorderen van gezonde gezichtsvermogen zijn  zwarte bessen. Deze bevatten samengestelde Anthocyanen, die nuttig zijn voor het bevorderen van nachtzicht. Ze zijn ook rijk aan vitamine C, waardoor ze een krachtige immuniteits verhoger!
  7. Verminder Cholesterol: Een beetje havermout is een weldaad voor je immuunsysteem. Het bevat oplosbare vezels die “slechte” cholesterol vermindert.
  8. Krijg een gezondere huid: Het sap van de granaatappels zaden bevatten ellaginezuur en Punische alagin die de schade van vrije radicalen bestrijdt en het collageen in je huid behoudt. Het is ook een krachtige bron van fytonutriënten die een gezonde huid te bevorderen.
  9. Verminderen de kans op een hartaanval: Pompoenpitten, die rijk zijn aan magnesium, helpt de bloeddruk te verlagen en verminderen uw risico op een hartaanval of beroerte.
  10. Verlicht het hoesten: Salie extract werkt als een slijmoplossend middel, het helpt je lichaam slijm op te lossen in je luchtwegen en helpt om je hoest te kalmeren. Probeer dan een druppel salie in thee of heet water.
  11. Versterk je haar: Met ijzer, biotine en B12, eieren kun je je haar versterken. De ijzer bestrijdt bloedarmoede, een vermindering van rode bloedcellen die vaak de oorzaak is van haarverlies bij vrouwen.
  12. Biozar:  Biozar activeert het bestaande microbiologisch systeem in het lichaam en herstelt het natuurlijk evenwicht exponentieel. Biozar bestaat uit 100% natuurlijke ingrediënten en fungeert als katalysator van het lichaamseigen afweersysteem: het immuunsysteem. Deze oppepper geeft je meer energie en vitaliteit en draagt bij aan een gezondere levensstijl. Verbeter je gezondheid met een paar ml. Biozar per dag!


  Original: http://www.biozar.nl/blog/verbeter-je-immuunsysteem-op-een-natuurlijke-manier/
  By: admin
  Posted: August 20, 2013, 7:41 am

  Biozar

  Biozar

  We are distributing Biozar, it helps the human equilibrium to restore
  Business description

  Biozar is opening up new frontiers in food supplements. It is a proven product which has been developed in The Netherlands and shows dramatic results in boosting your health once taken on a regular...