Zzp'er heeft moeite met profileren

  Eqeep BV
  By Eqeep BV

  Zzp'er heeft vaak moeite met profileren  Om als zzp’er opdrachten binnen te slepen, is het zaak om je te onderscheiden van de concurrentie. Veel eenpitters (39 procent) vinden dat een lastige taak. Een zogeheten ratingsysteem zou uitkomst kunnen bieden.
  Ratingsysteem
  Dit blijkt uit onderzoek onder 617 zzp’ers. Volgens bijna tweederde van deze zelfstandigen is een ratingsysteem een goede manier om jezelf in de kijker te spelen bij potentiële opdrachtgevers. Hierin kunnen namelijk specifieke skills en ervaringen worden weergeven en zo kan een zzp'er zijn tarieven verantwoorden.
  Soft Skills

  Ruim driekwart wil naast hard skills ook beoordeeld worden op soft skills, maar vaak bieden de algemene marktplaatsen voor zzp’ers daar nauwelijks ruimte voor. De noodzaak tot profilering van zzp’ers is niet alleen een direct gevolg van de stijging van het aantal zzp’ers, maar komt ook door de versnippering van het aantal marktplaatsen. Ook voor opdrachtgevers zou een ratingsysteem een uitkomst zijn, want voor hen is het lastig om de juiste zzp’er voor de klus te vinden.

  Eqeep kan u uiteraard hierbij ondersteunen door onder andere coaching en intaketraining.

  Bron: De Telegraaf

  terug

  Original: http://www.eqeep.nl/nieuws/artikel_zzper_heeft_moeite_met_profileren_17175.html
  By:
  Posted: August 16, 2013, 12:00 am

  Eqeep BV

  Eqeep BV

  De specialist voor externe inhuur, msp, contractbeheer, contractmanagement, detachering, freelancers, zzp.
  Business description

  Eqeep levert full-service dienstverlening op het gebied van detachering en contractmanagement van externe professionals voor organisaties. Dit doen wij branche onafhankelijk met ICT en non-ICT...