4 tips om meer water te drinken

  Biozar
  By Biozar

  4 tips om meer water te drinken

  Zeker met deze temperaturen is drinken gewoon heel belangrijk. Water is dan eigenlijk het beste voor ons. Het zuivert, en uiteraard heeft het geen calorieën. We geven je 4 tips om meer water te drinken.

  1. Geef het een smaakje.

  Is water drinken saai? Voeg  er wat extra aan toe. Probeer gesneden komkommer of stukjes sinaasappel, citroen, of limoen. Bevroren bessen geven water extra smaak en houd het koud tegelijk. Verse munt voegt een verfrissende smaak aan het water. Met zo veel verschillende smaken opties, zal het gemakkelijk zijn om meer water te drinken!

  1. Stel een doel en bijhouden.

  Weet je niet zeker of je elke dag genoeg water drinkt? Stel jezelf een doel om X hoeveelheid water te drinken en vervolgens de hele dag bij te houden. Turf op een stuk papier of een whiteboard aan uw bureau of op uw koelkast, zodat je er voortdurend aan herinnerd wordt.

  1. Houd het water bij je.

  Is uw grootste probleem te vergeten om water te drinken? Probeer eens een fles water continu bij je te houden. Het stimuleert je continu kleine slokjes te drinken. Ik houd een fles water op mijn bureau, evenals een in mijn tas, dus ik kan lang bereiken voor de hele dag. Het bijhouden van een fles water  is een constante herinnering het ook te drinken!

  1. Drink een glas met elke maaltijd.

  Pak bij elke maaltijd een glas water. Zet standaard een grote kan met water op tafel en bij elke bord een waterglas. Het stimuleert je om naast je standaard drankje toch nog even een extra glas te nemen.

   
  Original: http://www.biozar.nl/blog/4-tips-om-meer-water-te-drinken/
  By: admin
  Posted: July 23, 2013, 10:59 am

  Biozar

  Biozar

  We are distributing Biozar, it helps the human equilibrium to restore
  About me

  Biozar is opening up new frontiers in food supplements. It is a proven product which has been developed in The Netherlands and shows dramatic results in boosting your health once taken on a regular...