Geniet verstandig van de zon!

  Biozar
  By Biozar

  Geniet verstandig van de zon! We zijn nu met z’n alle aan het genieten van de zomerse hitte, zwemmen, picknicken en lekker luieren buiten zijn, maar overdrijf het niet: Overmatige blootstelling aan de zon en de warmte kan gevaarlijk zijn.

  Draag nu lekker lichtgekleurde, lichtgewicht en loszittende om uw huid te beschermen tegen schadelijke UV-straling. Denk hierbij ook eens aan een breedgerande hoed en vergeet niet een zonnebril op te doen.

  Smeer jezelf in met een zonnebrandcrème met een SPF 15 of hoger ongeveer 30 minuten voordat je naar buiten gaat en herhaal dit elke twee uur. Controleer de zon UV-index voordat je naar buiten gaat.

  Als je buiten bent tijdens de zon piekuren 10:00-16:00, proberen in de schaduw te blijven.

  Herinner anderen, met name ouderen, om veilig te zijn in de zon en warmte. Ze controleren op tekenen van ziekte door hitte, die kunnen bestaan ​​uit warme en droge huid, verwardheid, hallucinaties en agressie.

  Controleer de luchtkwaliteit. Hoge ozonconcentraties op warme zomerdagen kan de lucht ongezond om te ademen te maken.

  En drink veel water! En, Geniet verstandig van de zon!

   


   

     Original: http://www.biozar.nl/blog/geniet-verstandig-van-de-zon/
  By: admin
  Posted: July 23, 2013, 12:07 pm

  Biozar

  Biozar

  We are distributing Biozar, it helps the human equilibrium to restore
  Business description

  Biozar is opening up new frontiers in food supplements. It is a proven product which has been developed in The Netherlands and shows dramatic results in boosting your health once taken on a regular...