Kosten roaming in Europa vanaf vandaag lager

  THIJSSEN TRANSLATIONS
  By THIJSSEN TRANSLATIONS

  Het gebruik van mobiel internet in het buitenland (roaming) is sinds vandaag goedkoper. Per 1 juli zijn de nieuwe EU-regels op het gebied van mobiel dataverkeer ingegaan. Gebruikers betalen nu maximaal 45 eurocent per Mb. Tot vandaag was dat maximaal 70 eurocent.

  Ook de tarieven voor het gebruik van het mobiele telefoonnetwerk in het buitenland gaan naar beneden. Bellen kost maximaal 24 cent per minuut (was 29 cent) en een sms'je versturen wordt een cent goedkoper, van 9 naar 8 cent.  Sms
  Eurocommissaris Neelie Kroes voor Digitale Agenda heeft zich de afgelopen jaren sterk gemaakt voor lagere telefoon- en internettarieven in de Unie. Op Twitter liet ze weten trots te zijn dat ze EU-burgers geld bespaart.

  "Voordat de EU ingreep, kostte mobiel dataverkeer rond de 6 euro per MB. Vanaf vandaag is dat 45 cent", tweette Kroes.

  Vanaf 1 juli 2014 gaan de kosten voor mobiel bellen en internetten in het buitenland nog verder naar beneden. Dataverkeer komt dan uit op maximaal 20 cent per MB en bellen gaat maximaal 19 cent kosten. Een sms zal niet duurder zijn dan 6 cent.


  Bron: NOS
  Original: http://thijssen-translations.eu/blog/2013/07/01/kosten-roaming-in-europa-vanaf-vandaag-lager
  By:
  Posted: July 1, 2013, 3:06 pm

  THIJSSEN TRANSLATIONS

  THIJSSEN TRANSLATIONS

  Vertaalbureau | Tekstbureau | Tolkbureau
  Business description

  Thijssen Translations is een toonaangevend vertaalbureau, tekstbureau en tolkbureau, gevestigd in Tilburg. Wij leveren hoogwaardige vertalingen, teksten en localisatie-oplossingen.Thijssen...