Akkoord over EU-begroting voor de komende zeven jaar

  THIJSSEN TRANSLATIONS
  By THIJSSEN TRANSLATIONS

  Kort voor het begin van de EU-top in Brussel is een akkoord bereikt over de Europese begroting voor de komende zeven jaar.  Voorzitter Barroso van de Europese Commissie maakte vanochtend bekend dat het Europees Parlement nu ook instemt met de begroting.

  Moeizaam
  In februari waren de lidstaten het na moeizame onderhandelingen al eens geworden over de begroting voor de jaren 2014-2020.

  De omvang van de begroting was met 960 miljard euro kleiner dan de begroting voor de periode 2007-2013.

  Werkloosheid
  Het EU-Parlement lag vervolgens dwars. Parlementsvoorzitter Schulz zei dat het parlement geen bewaar had tegen het bedrag van 960 miljard, maar dat het geld anders en flexibeler gebruikt moest worden.

  Barroso en Schulz deelden vanochtend mee dat projecten om de werkloosheid aan te pakken nu voorrang krijgen. Ook wordt eerder geld vrijgemaakt om onderzoek en innovatie aan te jagen. Het bedrag van 960 miljard blijft gehandhaafd.  Bron: NOS
  Original: http://thijssen-translations.eu/blog/2013/06/27/akkoord-over-eu-begroting-voor-de-komende-zeven-jaar
  By:
  Posted: June 27, 2013, 3:06 pm

  THIJSSEN TRANSLATIONS

  THIJSSEN TRANSLATIONS

  Vertaalbureau | Tekstbureau | Tolkbureau
  Business description

  Thijssen Translations is een toonaangevend vertaalbureau, tekstbureau en tolkbureau, gevestigd in Tilburg. Wij leveren hoogwaardige vertalingen, teksten en localisatie-oplossingen.Thijssen...