Beloofde snelheid van internet wordt vaak niet gehaald

  THIJSSEN TRANSLATIONS
  By THIJSSEN TRANSLATIONS

  De snelheid van het internet in Nederland is te traag. Vooral de ADSL verbindingen blijven achter bij de beloofde snelheden. Dat zegt de Europese Commissie. De aanbieders adverteren volgens de Commissie nog steeds met topsnelheden die in de praktijk niet worden gehaald.  Sinds 1 januari van dit jaar geldt een gedragscode voor internetaanbieders. Het blijkt lastig om een goede voorspelling te doen over de internetsnelheid voordat een de klant een abonnement afsluit. Daarom hebben internetaanbieders zoals KPN, Tele2, UPC en T-mobile beloofd om de consument beter voor te lichten. Maar volgens de commissie gebeurt dat nog onvoldoende.

  De Consumentenbond herkent het verhaal van de Europese Commissie. Zij hebben zelf ook onderzoek naar internetsnelheden gedaan. Daarnaast komen bij de consumentenorganisatie regelmatig klachten binnen van klanten. De Consumentenbond wil dat internetaanbieders de beloftes die ze doen in hun advertenties ook echt nakomen.


  Bron: NOS
  Original: http://thijssen-translations.eu/blog/2013/06/26/beloofde-snelheid-van-internet-wordt-vaak-niet-gehaald
  By:
  Posted: June 26, 2013, 4:35 am

  THIJSSEN TRANSLATIONS

  THIJSSEN TRANSLATIONS

  Vertaalbureau | Tekstbureau | Tolkbureau
  Business description

  Thijssen Translations is een toonaangevend vertaalbureau, tekstbureau en tolkbureau, gevestigd in Tilburg. Wij leveren hoogwaardige vertalingen, teksten en localisatie-oplossingen.Thijssen...