Droomboek troonswisseling niet in Nederland gedrukt, maar in Duitsland

  THIJSSEN TRANSLATIONS
  By THIJSSEN TRANSLATIONS

  Het Droomboek dat elk huishouden gratis krijgt vanwege de troonswisseling, zal in Duitsland worden gedrukt. Dat heeft het Nationaal Comité Inhuldiging bekendgemaakt.
  De vakbond CNV Media is verontwaardigd dat voor een Duitse drukker is gekozen terwijl er veel Nederlandse drukkers staan te springen om werk. "Elke week gaat een grafisch bedrijf failliet en dan wordt het boek van het jaar niet in Nederland gedrukt!" Er worden miljoenen exemplaren van het Droomboek gedrukt.

  Voor de opdracht konden drukkers in binnen- en buitenland een offerte indienen. De belangrijkste eisen waren dat het Droomboek zo voordelig mogelijk en klimaatneutraal moest worden gedrukt. Arvato Mohn Media in Gütersloh bij Münster kwam wat dat betreft als beste uit de bus.

  CNV Media denkt niet dat de keus nog teruggedraaid kan worden. "Dat ligt bij de politiek in Den Haag." Het Droomboek ligt in september in de boekwinkel en kan dan gratis worden afgehaald.

  Bron: NOS
  Original: http://thijssen-translations.eu/blog/2013/06/21/droomboek-troonswisseling-niet-in-nederland-gedrukt-maar-in-duitsland
  By:
  Posted: June 21, 2013, 6:00 pm

  THIJSSEN TRANSLATIONS

  THIJSSEN TRANSLATIONS

  Vertaalbureau | Tekstbureau | Tolkbureau
  About me

  Thijssen Translations is een toonaangevend vertaalbureau, tekstbureau en tolkbureau, gevestigd in Tilburg. Wij leveren hoogwaardige vertalingen, teksten en localisatie-oplossingen.Thijssen...