Kandidaten portaal

  NetCare B.V.
  By NetCare B.V.

  Met gepaste trots melden we dat we een nieuwe tijd tegemoet gaan, waarbij kandidaten voortaan hun gegevens zelf kunnen inzien en wijzigen. Na veel voorbereiding is de migratie van ons kandidaten bestand een feit en kan iedereen die zich eerder bij ons heeft aangemeld zijn slagings kansen voor een opdracht sterk vergroten door gebruik te maken van dit portaal. Een greep uit de mogelijkheden:

  - Nieuw CV aanleveren, al dan niet gebruik makend van je linkedIN profiel
  - Zoeken en reageren op vacatures
  - Beschikbaarheid zelf aanpassen
  - Tarief bijwerken
  - Relevante functies aangeven zodat we beter kunnen matchen

  Vacature bereik klantenportaal

  Ook starten we een pilot voor klanten om sneller met u als kandidaat in contact te komen. Klanten kunnen dan direct vacatures opvoeren en contact met u leggen. Toegang tot beide portalen is gratis, mocht het tot een overeenkomst komen zal NetCare dit met beide partijen regelen. Als de pilot slaagt gaan we voor een volledig transparant prijsmodel, daarmee denken we tegemoet te komen aan de wens van freelancers en klanten om maximale vrijheid en gemak om zaken te doen kunnen bewerkstelligen.

  Ga direct naar het kandidaten portaal, of het klanten portaal  

  NetCare B.V.

  NetCare B.V.

  NetCare heeft een compleet aanbod in ICT, zowel hard en software, projecten maar ook het inzetten van ICT professionals voor vast of tijdelijk. Een compleet aanbod tegen scherpe tarieven geleverd door een enthousiast team.
  Business description

  NetCare heeft een compleet aanbod in ICT, zowel hard en software, projecten maar ook het inzetten van ICT professionals voor vast of tijdelijk. Een compleet aanbod tegen scherpe tarieven geleverd...