Klantenportaal klaar voor gebruik

  NetCare B.V.
  By NetCare B.V.

  Na het succesvol invoeren van het kandidaten portaal, zijn we klaar voor de volgende stap.Om onze internet strategie verder vorm te geven kunnen klanten vanaf heden zelf direct ICT vacatures en aanvragen detachering plaatsen in ons klantenportaal. Door een combinatie van job portaal en persoonlijke begeleiding door onze recruiters bieden we u een groot bereik van professionals en tegelijk een filter voor kwaliteit. Uw vraag wordt onder de aandacht gebracht van ons omvangrijke kandidaten bestand en middels tientallen koppelingen naar job portalen, social networks en speciale sites onder de aandacht gebracht van ICT werkzoekenden.

  Groot bereik van uw vacature

  We geloven echter in persoonlijk contact en staan u altijd bij in het formuleren van een juist functieprofiel en advies. U kunt nu naast aanvragen voor tijdelijk personeel ook vacatures voor vast personeel bij ons plaatsen. Onze tarieven voor bemiddeling zijn uiterst scherp en behoren tot de laagste in de branche. Na registratie kunt u aan de slag, bestaande klanten en prospects kunnen hun wachtwoord opvragen via de inlog pagina
   
  We komen graag bij u langs om de kracht van onze propositie te demonstreren en samen met u naar de beste samenwerkingsvorm te kijken. 

  NetCare B.V.

  NetCare B.V.

  NetCare heeft een compleet aanbod in ICT, zowel hard en software, projecten maar ook het inzetten van ICT professionals voor vast of tijdelijk. Een compleet aanbod tegen scherpe tarieven geleverd door een enthousiast team.
  Business description

  NetCare heeft een compleet aanbod in ICT, zowel hard en software, projecten maar ook het inzetten van ICT professionals voor vast of tijdelijk. Een compleet aanbod tegen scherpe tarieven geleverd...