Examens per ongeluk versnipperd: examen Duits moet overnieuw

  By

  Havo-leerlingen van het Edith Stein College in Den Haag moeten het examen Duits overdoen vanwege een blunder. De nagekeken examens zijn bij een docent thuis door een misverstand bij het oud papier terecht gekomen en door de papierversnipperaar gehaald. Daardoor konden de examens niet door een tweede docent gecontroleerd worden. Dat is verplicht.  Papierversnipperaar | Sumit - Flickr / Creative Commons 2.0 by-nc-sa

  De zes leerlingen die het examen Duits hadden gemaakt, moeten dat opnieuw doen in de herkansingsperiode, volgende week. Daardoor weten ze nog niet of ze geslaagd zijn.

  "Ik had mijn examen al via internet gecontroleerd en zou daarmee geslaagd zijn. Nu moet ik het examen volgende week opnieuw gaan maken. Ik had mijn vakantie al geboekt", zegt een leerling.

  Het Edith Stein College spreekt van een afschuwelijk misverstand. In een verklaring schrijft de school dat de docent hevig ontdaan is door de blunder en biedt de school de leerlingen zijn "diep gemeende verontschuldiging".


  Bron: NOS
  Original: http://thijssen-translations.eu/blog/2013/06/14/examens-per-ongeluk-versnipperd-examen-duits-moet-overnieuw
  By:
  Posted: June 14, 2013, 6:26 pm

  Vertaalbureau | Tekstbureau | Tolkbureau
  Business description

  Thijssen Translations is een toonaangevend vertaalbureau, tekstbureau en tolkbureau, gevestigd in Tilburg. Wij leveren hoogwaardige vertalingen, teksten en localisatie-oplossingen.Thijssen...

   THIJSSEN TRANSLATIONS

   Vertaalbureau | Tekstbureau | Tolkbureau

   Archives

   Tag cloud

   , , , , , , , , , ,