Thijssen Translations: het nummer 1 vertaalbureau van Tilburg

  THIJSSEN TRANSLATIONS
  By THIJSSEN TRANSLATIONS  Tilburg is een bedrijvige stad. Het is de zesde stad van Nederland en kent een grote veelzijdigheid in industrie en een nadruk op de dienstensector en onderwijsinstellingen. Allerlei ondernemingen, waaronder diverse uit het buitenland, hebben hier hun hoofdkantoor gevestigd. Vooral de chemische industrie, voedingsmiddelenindustrie, medische technologie en fijnmetaal spelen een belangrijke rol.  Een belangrijk bedrijf was Fujifilm, dat in 1982 een productievestiging en een hoofdkantoor opende. Het was de eerste vestiging van Fuji buiten Japan en biedt momenteel werk aan 1000 werknemers. Een ander bekend bedrijf is Bosch Transmission Technology, tot 1995 Van Doorne's Transmissie BV (VDT). Hier worden sinds 1972 de schakelbanden voor de Transmatic, een continu variabel transmissiesysteem voor auto's, ontwikkeld en vervaardigd. Er werken 900 mensen. Ook is Tilburg een belangrijke transportstad. Tot de klanten van Thijssen Translations behoren dan ook veel bedrijven in de logistieke sector. Hoewel er in Tilburg een aantal grote dienstverleners gevestigd zijn, speelt deze sector een geringere rol dan in vergelijkbare steden. Tot de dienstverleners behoort Interpolis, een uit de Coöperatieve boerenorganisaties voortgekomen verzekeringsmaatschappij die in Tilburg haar hoofdkantoor heeft.

  Als vertaalbureau in Tilburg kennen wij de plaatselijke markt en hebben een brede ervaring in het vertalen en redigeren van zeer uiteenlopende teksten.

  Maar de wereld is klein. Uiteraard komen onze klanten niet alleen uit Tilburg. Als vertaalbureau hoef je bijvoorbeeld niet in Tilburg gevestigd te zijn om klanten in deze stad te helpen. Bijna alles gaat tegenwoordig namelijk digitaal in de vertaalbranche. Zo werkt vertaalbureau Thijssen Translations met vertalers uit de hele wereld, waardoor de vertaling die u vlak voor onze sluitingstijd bij ons aanbiedt, de volgende ochtend als we opengaan al klaar kan zijn voor aflevering. Snel en goed, tegen een concurrerende prijs.

  Vraag een vrijblijvende offerte aan en merk waarom Thijssen Translations met recht het no. 1 vertaalbureau van Tilburg genoemd mag worden.
  Original: http://thijssen-translations.eu/blog/thijssen-translations.eu/blog/2013/06/03/thijssen-translations-het-nummer-1-vertaalbureau-van-tilburg
  By:
  Posted: June 3, 2013, 4:08 pm

  THIJSSEN TRANSLATIONS

  THIJSSEN TRANSLATIONS

  Vertaalbureau | Tekstbureau | Tolkbureau
  Business description

  Thijssen Translations is een toonaangevend vertaalbureau, tekstbureau en tolkbureau, gevestigd in Tilburg. Wij leveren hoogwaardige vertalingen, teksten en localisatie-oplossingen.Thijssen...