Erfscan voor melkveehouders in West-Utrecht

  Subsidiefocus
  By Subsidiefocus

   

  Heeft u plannen voor het ontwikkelen van uw melkveebedrijf? Wilt u weten hoe u uw erf het best kunt inrichten voor een optimale bedrijfsvoering om nu en in de toekomst te voldoen aan de gestelde wettelijke eisen? Dan is de regeling Erfscans mogelijk interessant voor u. Met deze regeling kunt u een financiële vergoeding krijgen voor advies over een duurzame erfinrichting.

  Wie komt in aanmerking?

  U komt in aanmerking voor subsidie als u aan de volgende voorwaarden voldoet:

  -       U heeft een beroepsmatig melkveehouderijbedrijf gelegen in West-Utrecht met een standaard opbrengst (> € 25.000 en/of > 10 melkkoeien). Onder West-Utrecht vallen onder meer Nieuwegein, Ijsselstein, Montfoort, Oudewater, De Meern, Harmelen, Vleuten, Woerden, Maarssen, Breukelen, Abcoude en Mijdrecht.

  -       U heeft de intentie aan de slag te gaan met de verbeterpunten die voortvloeien uit de scan.

  -       U bent bereid mee te werken aan een evaluatie van de regeling. 

  Aanvragen

  Aanvragen kunnen worden ingediend van 3 juni 2013 tot 15 november 2013 en worden behandeld op volgorde van binnenkomst. De subsidie bedraagt 80% van de kosten met een maximum van € 1.000. Tegelijkertijd met het indienen van het aanvraagformulier moet een offerte en een de minimisverklaring ingediend worden.

  Meer weten?

  Heeft u nog vragen over de Regeling Erfscans of wilt u weten of u in aanmerking komt? Neem dan contact op met één van onze adviseurs via telefoonnummer 073- 6465475 of stuur een e-mail met uw vraag en uw contactgegevens naar info@subsidiefocus.nl.

  Subsidiefocus

  Subsidiefocus

  Subsidieadvies op maat
  Business description

  Subsidiefocus is een landelijk opererend subsidieadviesbureau dat zich richt op subsidie-management in de meest brede zin van het woord. Subsidiefocus werkt onder andere voor ondernemingen die actief...