Co-locatie Hosting

  Berrie Pelser
  By Berrie Pelser

  Co-locatie Hosting is een bericht van: Ber|Art Visual Design and WordPress Webhosting

  Co-locatie Hosting

  Co-locatie goede keus in onvoorspelbare tijden

  Co-locatie goede keus in onvoorspelbare tijden

  Door de slechte economische omstandigheden en de bijbehorende onzekerheid richten steeds meer bedrijven zich terecht op hun kernactiviteiten. Voor de ict-activiteiten vertaalt zich dit onder meer in het onderbrengen van hardware en software bij een leverancier van hosting en co-locatiediensten. Uitbesteding biedt bedrijven de nodige lucht om goed naar de eigen strategie te kijken en stabiliteit te kweken in moeilijke tijden.

  Vraag is waar een bedrijf op moet letten bij het kiezen van een co-locatieleverancier. De sleutelwoorden in dit verband zijn vertrouwen, competentie, connectiviteit en kostenvoordelen.

  Vertrouwen: Serviceproviders creëren vertrouwen bij hun klanten als ze werk maken van hun dienstverlening. Dat onderstrepen ze door hun processen aan te laten sluiten op bekende en geaccrediteerde standaarden als ISO9000, ITIL en ISM. Daarnaast beschikken ze over een infrastructuur die in staat is de service level agreements (sla’s) die ze met klanten afspreken, te behalen.

  Competentie: Het bieden van co-locatiediensten is vakwerk. Het vereist een organisatie die in staat is om 24x7x365 ondersteuning op technisch gebied te leveren. Daarbij moet er aansluiting zijn bij de specifieke eisen en kenmerken van iedere individuele klant. Downtime die effect heeft op de klant is geen optie. Een klant kiest immers voor co-locatie omdat hij meer zekerheid en uptime wil. Daarin ligt het strategische voordeel van co-locatie.

  Connectiviteit: Wie kiest voor een leverancier van neutrale co-locatie kiest voor keuzevrijheid. Neutrale co-locatie zorgt namelijk voor multi-carrier connectiviteit. Voor klanten betekent dit dat zij zelf kunnen kiezen met welke carriers zij willen samenwerken. Daarnaast hebben zij de keus uit de voor hen meest geschikte technologie, variërend van leased lines tot vpn’s (virtual private networks).

  Kostenvoordelen: Wie uitbesteedt, bespaart niet alleen op hardware maar ook op operationele kosten voor beheer, onderhoud en vernieuwing van het datacenter. Steeds meer co-locatieleveranciers bieden in dit verband modellen waarbij een bedrijf alleen betaalt voor datgene dat het afneemt. Op deze manier is op de lange termijn nauwkeurig te bepalen hoe de datacenterkosten zich ontwikkelen. Dat maakt een betrouwbare financiële planning mogelijk. Lees hier verder….

  Ber|Art Visual Design at http://hosting.ber-art.nl on Hosting Nieuws CAT

  Nieuwste berichten:

  Vergelijkbare berichten:

  Originally posted 2010-04-29 11:50:32. Republished by Blog Post Promoter
  Original: http://hosting.ber-art.nl/co-locatie-hosting/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=co-locatie-hosting
  By: Berrie Pelser
  Posted: May 21, 2013, 8:49 am

  Berrie Pelser

  Berrie Pelser

  Ber|Art Visual Design V.O.F. delivers high-end secure (PCI-Compliant) WordPress, Typo3 and Magento Linux Cloud VPS Hosting with professional Search Engine Optimization (SEO) plus Social Media (Social Network) integration, branding and strategy.
  Business description

  Ber|Art Visual Design V.O.F. delivers high-end secure (PCI-Compliant) WordPress, Typo3 and Magento Linux Cloud VPS Hosting with professional Search Engine Optimization (SEO) plus Social Media (Social...