Hostingprovider

  Berrie Pelser
  By Berrie Pelser

  Hostingprovider is een bericht van: Ber|Art Visual Design and WordPress Webhosting

  Een Hostingprovider is een aanbieder van webruimte, webdiensten en het onderhoud van bestanden voor websites

  Een Hostingprovider is een aanbieder van webruimte, webdiensten en het onderhoud van bestanden voor websites

  Hostingprovider

  Een Hostingprovider is een aanbieder van webruimte, webdiensten en het onderhoud van bestanden voor websites in het bezit van individuelen of bedrijven, die zelf geen eigen webserver hebben.

  Veel ISP’s (internet service providers), geven klanten de mogelijkheid om zelf een persoonlijk webpagina te hebben. Andere commerciële ISP’s vragen een prijs voor deze service. Er ook mensen die (nog steeds) gratis deze dienst verlenen, al dan niet met plaatsing van een banner op de site.

  Een webhost of hosting provider is een partij die (web) hosting diensten aanbiedt. Deze diensten kunnen bijvoorbeeld bestaan uit het bieden van domeinregistraties, email ondersteuning en een stukje webruimte.

  Voor al deze diensten maakt een hosting provider gebruik van een server (een computer geoptimaliseerd voor het communiceren met het internet). Deze staat meestal in een geconditioneerde serverruimte via een firewall en switch op een supersnelle verbinding met het internet.

  Stichting Hostmerk Nederland: In februari 2005 is Stichting Hostmerk Nederland (SHN) opgericht. Het doel van de stichting luidt: “het oprichten, instandhouden en uitgeven van een keurmerk voor internetbedrijven in Nederland alsmede het verzorgen van arbitrage op internetgebied, en voorts al hetgeen met een en ander rechtstreeks of zijdelings verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn, alles in de ruimste zin des woords.” Bedrijven (hostingproviders) welke bij deze stichting aangesloten zijn zijn onderworpen aan een gedragscode en kwaliteits eisen m.b.t. de infrastruktuur.

  Ber|Art WordPress SEO Domein Magento Typo3 Google VPS Cloud Hosting Design at Ber|Art

  Catergoriën: Cloud Computing, Domeinen, Google nieuws, Google seo, Hosting nieuws, Internet,
  Magento, Overige, Security, seo, Webdesign, Webhosting, WordPress

  Andere Weblogs: WordPress Host, Webwinkel Host, WPMU, European Cloud Computing

  Nieuwste berichten:

  Vergelijkbare berichten:

  Originally posted 2008-09-16 18:55:43. Republished by Blog Post Promoter
  Original: http://hosting.ber-art.nl/hostingprovider/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=hostingprovider
  By: Berrie Pelser
  Posted: May 15, 2013, 11:34 am

  Berrie Pelser

  Berrie Pelser

  Ber|Art Visual Design V.O.F. delivers high-end secure (PCI-Compliant) WordPress, Typo3 and Magento Linux Cloud VPS Hosting with professional Search Engine Optimization (SEO) plus Social Media (Social Network) integration, branding and strategy.
  Business description

  Ber|Art Visual Design V.O.F. delivers high-end secure (PCI-Compliant) WordPress, Typo3 and Magento Linux Cloud VPS Hosting with professional Search Engine Optimization (SEO) plus Social Media (Social...