Google mobieltje

  Berrie Pelser
  By Berrie Pelser

  Google mobieltje is een bericht van: Ber|Art Visual Design and WordPress Webhosting

  Google komt met eigen mobieltje op android

  Google komt met eigen mobieltje op android

  Google komt met eigen mobieltje op Android

  Google brengt binnenkort onder de eigen merknaam een mobiele telefoon op de markt. Het toestel wordt nu getest door medewerkers van de internetzoekgigant. Dat melden diverse Amerikaanse media.

  Volgens de zakenkrant The Wall Street Journal is het toestel, de Nexus One, ontworpen door Google zelf en is de fabricage uitbesteed aan het Taiwanese bedrijf HTC. Niet verrassend is dat Android, ook een ontwikkeling van Google, als besturingssysteem is gekozen.

  Het toestel zal in eerste instantie alleen los via internet worden verkocht, dus niet gesubsidieerd door een telecombedrijf in combinatie met een abonnement. Mogelijk zal Google later wel contracten met belbedrijven afsluiten, aldus de Wall Street Journal. Ook is denkbaar dat Google zelf als telecomaanbieder gaat optreden en een goedkope of zelfs gratis dienst aanbiedt in ruil voor reclame.

  Het vakblad Computerworld meldt dat Google een nieuw type mobieltje met Android aan een aantal medewerkers heeft uitgereikt voor testdoeleinden. Dat blijkt uit een blog van Google, maar daarin wordt niet gezegd dat het om een toestel van eigen merk gaat. In een Twitter-bericht maakte een Google-medewerker gewag van een ‘Google-telefoon’.  Die aanduiding hoeft echter niet meer te betekenen dan dat het een Android-mobieltje betreft.

  Een medewerker van CNet zegt een van de testmodellen met eigen ogen te hebben gezien. Volgens hem wordt het toestel, dat iets platter is dan een Apple iPhone, bediend met een aanraakscherm. Het apparaat draait onder Android 2.1 en de fabrikant is HTC, aldus CNet.

  De vraag is of telecombedrijven en fabrikanten die al een Android-toestel op de markt hebben blij zullen zijn met de plannen van Google voor een eigen telefoon. Ze krijgen er op die manier een concurrent bij die wel erg dicht bij het vuur zit.

  ..

  Ber|Art Visual Design is een zakelijke Internet service provider c.q. webhoster die gespecialiseerd is op het gebied van betrouwbare en veilige kwaliteit hosting en (web) design.

  WordPress Hosting en Google SEOTwitter WordPress SEO HostingLinkedIn WordPress SEO HostingFacebook WordPress SEO HostingRSS Feed WordPress SEO Hosting Berrie Pelser, Ber|Art Visual Design:
  Ber|Art is een zakelijke Internet service provider c.q. webhoster die gespecialiseerd is op het gebied van betrouwbare en veilige kwaliteit hosting, WordPress Hosting en (web) design. De onderneming levert, in nauwe samenwerking met partners, oplossingen aan het MKB op het gebied van SEO, domein, shared, applicatie en e-commerce hosting als mede managed colocated server hosting. Ber|Art WordPress SEO Domein Magento Typo3 Google VPS Cloud Hosting Design at Ber|Art

  Hosting catergoriën: Cloud Computing, Domeinen, Google nieuws, Google seo, Hosting nieuws, Internet, Magento, Overige, Security, seo, Webdesign, Webhosting, WordPress, Social Networks, Forums
  WordPress
  blogs: WordPress Host, Webwinkel Host, WPMU, European Cloud Computing, WordPress.ber-art.nl

  Ber|Art Visual Design is een zakelijke Internet service provider c.q. webhoster die gespecialiseerd is op het gebied van betrouwbare en veilige kwaliteit hosting en (web) design.

  ..

  Nieuwste berichten:

  Vergelijkbare berichten:

  Originally posted 2010-03-28 13:44:37. Republished by Blog Post Promoter
  Original: http://hosting.ber-art.nl/google-komt-met-eigen-mobieltje/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=google-komt-met-eigen-mobieltje
  By: Berrie Pelser
  Posted: May 13, 2013, 8:11 am

  Berrie Pelser

  Berrie Pelser

  Ber|Art Visual Design V.O.F. delivers high-end secure (PCI-Compliant) WordPress, Typo3 and Magento Linux Cloud VPS Hosting with professional Search Engine Optimization (SEO) plus Social Media (Social Network) integration, branding and strategy.
  Business description

  Ber|Art Visual Design V.O.F. delivers high-end secure (PCI-Compliant) WordPress, Typo3 and Magento Linux Cloud VPS Hosting with professional Search Engine Optimization (SEO) plus Social Media (Social...