Mozilla Firefox

  Berrie Pelser
  By Berrie Pelser

  Mozilla Firefox is een bericht van: Ber|Art Visual Design and WordPress Webhosting

  Mozilla Firefox meer martkaandeel

  Mozilla Firefox meer martkaandeel

  Mozilla Firefox meer martkaandeel

  Mozilla
  heeft bekend gemaakt dat browser Firefox in oktober voor het eerst voor een periode van twee weken wereldwijd een marktaandeel heeft bereikt van 20 procent, het marktaandeel verschilt verder sterk per land. Dit blijkt uit cijfers van Net Applications, uit cijfers van Xiti blijkt dat het marktaandeel van Firefox in Europa rond de 30 procent ligt.

  Firefox slaagde er in oktober twee weken in om een marktaandeel van 20 procent of meer te behalen. Bijna driekwart van de Firefox-gebruikers heeft inmiddels versie 3.0 geïnstalleerd.

  Voor de hele maand oktober blijft Firefox met een marktaandeel van 19,97 procent net onder de mijlpaal van 20 procent steken, zo blijkt uit cijfers van Net Applications. Dat is wel een half procentpunt meer dan in september toen Firefox terrein moest prijsgeven door de komst van de Google-browser Chrome.
  Chrome zag zijn populariteit in oktober licht afnemen en is nu goed voor een marktaandeel van 0,74 procent.

  In september was dat nog 0,78 procent. Het marktaandeel van Internet Explorer daalt eveneens. De browser van Microsoft blijft nog wel verreweg het populairst (71,27 procent). In december 2007 bedroeg het marktaandeel van IE nog 76,04 procent.

  .
  .

  Ber|Art Visual Design is een zakelijke Internet service provider c.q. webhoster die gespecialiseerd is op het gebied van betrouwbare en veilige kwaliteit hosting en (web) design.

  WordPress Hosting en Google SEOBerrie Pelser,
  Ber|Art Visual Design
  :
  Ber|Art is een zakelijke Internet service provider c.q. webhoster die gespecialiseerd is op het gebied van betrouwbare en veilige kwaliteit hosting, WordPress Hosting en (web) design. De onderneming levert, in nauwe samenwerking met partners, oplossingen aan het MKB op het gebied van SEO, domein, shared, applicatie en e-commerce hosting als mede managed colocated server hosting.

  Ber|Art WordPress SEO Domein Magento Typo3 Google VPS Cloud Hosting Design at Ber|Art

  Hosting catergoriën: Cloud Computing, Domeinen, Google nieuws, Google seo, Hosting nieuws, Internet, Magento, Overige, Security, seo, Webdesign, Webhosting, WordPress, Social Networks, Forums WordPress Weblogs: WordPress Host, Webwinkel Host, WPMU, European Cloud Computing

  Ber|Art Visual Design is een zakelijke Internet service provider c.q. webhoster die gespecialiseerd is op het gebied van betrouwbare en veilige kwaliteit hosting en (web) design.

  Nieuwste berichten:

  Vergelijkbare berichten:

  Originally posted 2008-11-05 09:57:55. Republished by Blog Post Promoter
  Original: http://hosting.ber-art.nl/mozilla-firefox-meer-martkaandeel/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=mozilla-firefox-meer-martkaandeel
  By: Berrie Pelser
  Posted: May 7, 2013, 9:20 am

  Berrie Pelser

  Berrie Pelser

  Ber|Art Visual Design V.O.F. delivers high-end secure (PCI-Compliant) WordPress, Typo3 and Magento Linux Cloud VPS Hosting with professional Search Engine Optimization (SEO) plus Social Media (Social Network) integration, branding and strategy.
  Business description

  Ber|Art Visual Design V.O.F. delivers high-end secure (PCI-Compliant) WordPress, Typo3 and Magento Linux Cloud VPS Hosting with professional Search Engine Optimization (SEO) plus Social Media (Social...