Stroomstoring Nikhef

  Berrie Pelser
  By Berrie Pelser

  Stroomstoring Nikhef is een bericht van: Ber|Art Visual Design and WordPress Webhosting

  Gisteravond is de stroom in het NIKHEF datacentrum uitgevallen. Als één van de oudste locaties van de Amsterdam Internet Exchange (AMS-IX) zorgde dit er voor dat de hoeveelheid dataverkeer die via de AMS-IX werd uitgewisseld met zo’n 210Gbit/s daalde, van 510Gbit/s naar 300Gbit/s. Ook de tweede Nederlandse internet exchange (NL-ix) heeft switches in NIKHEF staan. Het is niet helemaal duidelijk in welke mate de NL-ix getroffen is door de stroomstoring.

  Door de stroomstoring waren verschillende netwerken van zowel hosters als ISP’s niet of nauwelijks te bereiken door een gebrek aan fallback capaciteit of de onmogelijkheid om de grote hoeveelheden AMS-IX en NL-ix dataverkeer snel om te routeren. Gedurende de stroomstoring waren ook websites als die van AMS-IX, NL-ix, NIKHEF slecht bereikbaar door de grote hoeveelheden hosters en isp’s die op zoek waren naar informatie. De stroomstoring is door Nikhef om 23:10 uur verholpen, ruim twee uur nadat deze was opgetreden.


  Nieuwste berichten:

  Vergelijkbare berichten:

  Originally posted 2008-10-28 12:08:45. Republished by Blog Post Promoter
  Original: http://hosting.ber-art.nl/stroomstoring-nikhef/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=stroomstoring-nikhef
  By: Berrie Pelser
  Posted: April 21, 2013, 2:59 pm

  Berrie Pelser

  Berrie Pelser

  Ber|Art Visual Design V.O.F. delivers high-end secure (PCI-Compliant) WordPress, Typo3 and Magento Linux Cloud VPS Hosting with professional Search Engine Optimization (SEO) plus Social Media (Social Network) integration, branding and strategy.
  Business description

  Ber|Art Visual Design V.O.F. delivers high-end secure (PCI-Compliant) WordPress, Typo3 and Magento Linux Cloud VPS Hosting with professional Search Engine Optimization (SEO) plus Social Media (Social...