Heemskerk netneutraliteit

  Berrie Pelser
  By Berrie Pelser

  Heemskerk netneutraliteit is een bericht van: Ber|Art Visual Design and WordPress Webhosting

  Heemskerk opent discussie over netneutraliteit

  Staatssecretaris Heemskerk start een discussie over netneutraliteit. Hij wil telecomoperators verplichten om transparant te zijn over hun beleid. Volgens Economische Zaken wordt het steeds belangrijker om aandacht te besteden aan de vraag in hoeverre het verschillend behandelen van internetverkeer toelaatbaar is. “Het dataverkeer dat over elektronische netwerken stroomt, neemt gestaag toe, waardoor vraagstukken omtrent management van dat verkeer steeds vaker opspelen”, aldus het ministerie.

  Als voorbeeld haalt EZ het blokkeren van 3G-verkeer voor iPhone-applicatie Skype aan. De overheid vraagt zich af of het verschillend behandelen van internetverkeer toelaatbaar is, of dat alles gelijk zou moeten worden behandeld, omdat het in principe alleen om datastromen gaat. In het geval van Skype besloot EZ dat het anders behandelen van het verkeer geoorloofd was, omdat er genoeg alternatieven voorhanden waren.

  Europees plan: Staatssecretaris Frank Heemskerk van Economische Zaken heeft aan de Kamer laten weten op hij het gebied van netneutraliteit eens is met de Europese Commissie. Op Europees gebied wordt er gediscussieerd over netneutraliteit in het kader van de herziening van de telecomregelgeving, New Regulatory Framework (NRF) genaamd. De EC wil telecomoperators verplichten om transparant te maken welke gebruiksbeperkingen er op hun netwerken gelden. Dit wil Heemskerk in Nederland ook doorvoeren.

  “Ook steunt Heemskerk de EC om kwaliteitseisen aan telecomoperators te stellen als de markt niet goed blijkt te werken”, schrijft EZ. Hoe deze plannen het beste vorm kunnen krijgen in beleid is nog een aandachtspunt voor het ministerie. Daarom wordt er donderdag 5 november een themamiddag over dit onderwerp waar verschillende vragen aan bod komen om de mogelijke problemen in kaart te brengen, en de voorbereiding op de invoering van het NRF soepel te laten verlopen.

  .
  .

  Ber|Art Visual Design is een zakelijke Internet service provider c.q. webhoster die gespecialiseerd is op het gebied van betrouwbare en veilige kwaliteit hosting en (web) design.

  WordPress Hosting en Google SEOBerrie Pelser, Ber|Art Visual Design:
  Ber|Art is een zakelijke Internet service provider c.q. webhoster die gespecialiseerd is op het gebied van betrouwbare en veilige kwaliteit hosting, WordPress Hosting en (web) design. De onderneming levert, in nauwe samenwerking met partners, oplossingen aan het MKB op het gebied van SEO, domein, shared, applicatie en e-commerce hosting als mede managed colocated server hosting.

  Ber|Art WordPress SEO Domein Magento Typo3 Google VPS Cloud Hosting Design at Ber|Art

  Hosting catergoriën: Cloud Computing, Domeinen, Google nieuws, Google seo, Hosting nieuws, Internet, Magento, Overige, Security, seo, Webdesign, Webhosting, WordPress, Social Networks, Forums WordPress Weblogs: WordPress Host, Webwinkel Host, WPMU, European Cloud Computing

  Ber|Art Visual Design is een zakelijke Internet service provider c.q. webhoster die gespecialiseerd is op het gebied van betrouwbare en veilige kwaliteit hosting en (web) design.

  Nieuwste berichten:

  Vergelijkbare berichten:

  Originally posted 2009-10-16 10:13:47. Republished by Blog Post Promoter
  Original: http://hosting.ber-art.nl/discussie-netneutraliteit/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=discussie-netneutraliteit
  By: Berrie Pelser
  Posted: April 21, 2013, 2:59 pm

  Berrie Pelser

  Berrie Pelser

  Ber|Art Visual Design V.O.F. delivers high-end secure (PCI-Compliant) WordPress, Typo3 and Magento Linux Cloud VPS Hosting with professional Search Engine Optimization (SEO) plus Social Media (Social Network) integration, branding and strategy.
  About me

  Ber|Art Visual Design V.O.F. delivers high-end secure (PCI-Compliant) WordPress, Typo3 and Magento Linux Cloud VPS Hosting with professional Search Engine Optimization (SEO) plus Social Media (Social...