iPod Nano

  Berrie Pelser
  By Berrie Pelser

  iPod Nano is een bericht van: Ber|Art Visual Design and WordPress Webhosting

  Steve Jobs presenteert iPod nano met touchscreen

  Steve Jobs presenteert iPod nano met touchscreen

  Steve Jobs presenteert iPod nano met touchscreen

  Apple-ceo Steve Jobs heeft in San Francisco een iPod nano met een touchscreen en zonder clickwheel aangekondigd. Het nieuwe model is grofweg half zo groot als de huidige iPod nano. Ook nieuwe iPod touch- en shuffle-versies werden getoond.

  De nieuwe iPod nano, die op het eerste gezicht veel overeenkomsten met de iPod shuffle heeft, is het eerste iPod nano-model waarop het bekende iPod-clickwheel ontbreekt. Het model is een stuk kleiner dan de huidige versie, circa half zo groot, en biedt een multitouch-scherm waarmee het apparaat kan worden bediend. De enige hardwareknoppen op het apparaat zijn om het geluidsniveau te bedienen en om het touchscreen te vergrendelen.

  Het apparaat, dat op een volle accu 24 uur mee moet gaan, is net als de shuffle voorzien van een clip waarmee de speler aan de broekriem kan worden bevestigd. Ook is er een fm-radio aan boord. Het apparaat kan vanaf volgende week worden aangeschaft; er moet 159 euro voor de 8GB-versie worden neergelegd en 189 euro voor de 16GB-versie. De camera en mogelijkheid om video’s af te spelen uit de vorige iPod nano zijn overigens verdwenen. Foto’s kunnen nog wel worden bekeken.

  Ook de iPod shuffle en iPod touch krijgen nieuwe versies. De nieuwe iPod touch is net als de iPhone 4 voorzien van Apples retina-display en A4-chip. Ook bevat het herziene model naast een backcamera ook een frontcamera. Met de backcamera kan in hd video worden opgenomen, al is de precieze resolutie onbekend. Met de frontcamera kunnen iPod touch- en iPhone 4-bezitters onderling met elkaar videobellen, al is daar wel een wifi-verbinding voor vereist. Lees hier verder…

  Ber|Art WordPress SEO Domein Magento Typo3 Google VPS Cloud Hosting Design at Ber|Art

  Catergoriën: Cloud Computing, Domeinen, Google nieuws, Google seo, Hosting nieuws, Internet,
  Magento, Overige, Security, seo, Webdesign, Webhosting, WordPress, Social Networks, Forums

  Andere Weblogs: WordPress Host, Webwinkel Host, WPMU, European Cloud Computing

  Nieuwste berichten:

  Vergelijkbare berichten:

  Originally posted 2010-09-02 12:57:28. Republished by Blog Post Promoter
  Original: http://hosting.ber-art.nl/ipod-nano/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=ipod-nano
  By: Berrie Pelser
  Posted: April 18, 2013, 9:05 am

  Berrie Pelser

  Berrie Pelser

  Ber|Art Visual Design V.O.F. delivers high-end secure (PCI-Compliant) WordPress, Typo3 and Magento Linux Cloud VPS Hosting with professional Search Engine Optimization (SEO) plus Social Media (Social Network) integration, branding and strategy.
  Business description

  Ber|Art Visual Design V.O.F. delivers high-end secure (PCI-Compliant) WordPress, Typo3 and Magento Linux Cloud VPS Hosting with professional Search Engine Optimization (SEO) plus Social Media (Social...