Zoekmachine Ask

  Berrie Pelser
  By Berrie Pelser

  Zoekmachine Ask is een bericht van: Ber|Art Visual Design and WordPress Webhosting

  Zoekmachine www.Ask.com, eigendom van IAC, zegt de relevantie van zoekresultaten en de snelheid van de engine drastisch te hebben verbeterd in de strijd met zoekgoliath Google. Ask.com hoopt met deze verbeteringen een groter publiek te trekken, het is niet de eerste keer dat dit wordt geprobeerd.

  Afstand verkleinen: Volgens Ask.com-baas Scott Garrell kost het gebruikers van zoekmachines gemiddeld 3 tot 4 keer klikken voordat zij de gewenste informatie hebben gevonden. “We willen de afstand tussen jouw zoekopdracht en het gewenste antwoord verkleinen”, zegt Garrell.

  Achter de schermen zijn de mogelijkheden verbeterd om data van webpagina’s te plukken en om meer soorten content als foto’s, nieuws, plaatjes en video’s tussen de resultaten te krijgen. Verder zijn er meer bronnen op het gebied van entertainment, vacatures en gezondheid beschikbaar.

  Shake-out: Ook hoopt Ask.com de functionaliteit uit de glorietijd van de zoekmachine terug te krijgen: de mogelijkheid om zoekvragen in gewone mensentaal op te geven. Voor de huidige technologie wordt gebruikgemaakt van ‘semantisch zoeken’, zegt Garrell.

  Voor de opkomst van Google was Ask.com – aanvankelijk Ask Jeeves geheten – samen met zoekmachines als Altavista en WebCrawler marktleider. Na de shake-out van het nieuwe millennium richtte Ask.com zich meer op dienstverlening aan bedrijven en minder op consumenten, totdat de zoekmachine in 2003 zijn oude doelgroep wilde terugveroveren.

  Goede strategie: Sindsdien is er dikwijls gesleuteld aan de website en zoektechnologie, zoals in 2003 en 2004 Desondanks bleef het aandeel gebruikers in de VS schommelen tussen de 4 en 7 procent, waarmee Ask.com mijlenver achterligt op marktleider Google, dat rond de 63 procent van de Amerikaanse zoekopdrachten afhandelt.

  Nieuwste berichten:

  Vergelijkbare berichten:

  Originally posted 2008-10-06 13:41:56. Republished by Blog Post Promoter
  Original: http://hosting.ber-art.nl/zoekmachine/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=zoekmachine
  By: Berrie Pelser
  Posted: April 21, 2013, 2:59 pm

  Berrie Pelser

  Berrie Pelser

  Ber|Art Visual Design V.O.F. delivers high-end secure (PCI-Compliant) WordPress, Typo3 and Magento Linux Cloud VPS Hosting with professional Search Engine Optimization (SEO) plus Social Media (Social Network) integration, branding and strategy.
  Descrição da empresa

  Ber|Art Visual Design V.O.F. delivers high-end secure (PCI-Compliant) WordPress, Typo3 and Magento Linux Cloud VPS Hosting with professional Search Engine Optimization (SEO) plus Social Media (Social...