Webdesigner

  Berrie Pelser
  By Berrie Pelser

  Webdesigner is een bericht van: Ber|Art Visual Design and WordPress Webhosting

  Webdesigner

  Webdesigner

  Webdesigner

  Welke webdesigner is nog niet bekend met WordPress? Het is in de laatste jaren flink gegroeid en heeft zich ontwikkeld van eenvoudige blogtool tot veelzijdige back-end voor al je toepassingen. In dit nummer vind je de handigste WordPress-plug-ins en een exclusief interview met de oprichter van WordPress: Matt Mullenweg.

  Daarnaast staat dit nummer in het teken van mobiel design c.q. ontwerp. Leer ontwerpen voor het kleine scherm dankzij visuele tips en tricks van experts. Voor Flash-ontwikkelaars liggen de kansen voor het oprapen, nu Flash op mobieltjes steeds toegankelijker wordt. Plus de nodige tutorials om je webdesignskills op niveau te houden. Bestellen dus!

  Webdesign is het maken en vormgeven van alle websites  in het internet. Webdesign vertoont gelijkenissen met het grafisch ontwerpen van traditioneel drukwerk, maar er zijn opvallende verschillen. Zo kunnen video en audio deel uitmaken van webdesign en verloopt de interactie met de bezoekers anders. Vanwege de technische aspecten is een webdesigner naast vormgever veelal ook programmeur. Kijk hier voor Hosting.

  Ber|Art at http://hosting.ber-art.nl

  Nieuwste berichten:

  Vergelijkbare berichten:

  Originally posted 2010-03-29 12:53:45. Republished by Blog Post Promoter
  Original: http://hosting.ber-art.nl/webdesigner/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=webdesigner
  By: Berrie Pelser
  Posted: April 21, 2013, 2:59 pm

  Berrie Pelser

  Berrie Pelser

  Ber|Art Visual Design V.O.F. delivers high-end secure (PCI-Compliant) WordPress, Typo3 and Magento Linux Cloud VPS Hosting with professional Search Engine Optimization (SEO) plus Social Media (Social Network) integration, branding and strategy.
  Business description

  Ber|Art Visual Design V.O.F. delivers high-end secure (PCI-Compliant) WordPress, Typo3 and Magento Linux Cloud VPS Hosting with professional Search Engine Optimization (SEO) plus Social Media (Social...