Bitcoin, de valuta van nu.

  ICT Inc
  By ICT Inc

  Heeftt u al van bitcoin gehoord?

  De kans is groot dat u nooit eerder van bitcoin hebt gehoord. Geen probleem, hieronder leg ik precies uit wat bitcoin precies is. Heeft u wel eerdervan bitcoin gehoord of bent u benieuwd wat bitcoin voor uw (web)winkel kan betekenen lees dan hier verder. Bitcoin is een digitale valuta die het internet steeds meer begint te veroveren. De wereldwijde omzet voor bitcoin transacties bedraagt momenteel $90.000.000 waar dit in 2010 slechts enkele honderden dollars waren. Het voordeel voor u als winkelier is dat bitcoin extreem veilig is (bitcoin betalingen zijn nooit gehackt), bitcoin staat volledig los van een bank, overheid of wat voor centraal regulerend orgaan dan ook, bitcoin is volledig anoniem. Indien u nu instapt in de bitcoin economie bent u, zeker binnen Nederland, een pionier. Veel internet gebruikers zijn nu veelal aangewezen op buitenlandse sites om bestellingen in bitcoins te doen. Binnen Nederland zijn er genoeg gebruikers echter de kennis over de implementatie ontbreekt bij (web)winkels. In Amerika is het mogelijk van alles, van computers tot pizza, te bestellen via bitcoin.

  ICT Inc kan uw (web)winkel helpen de rest een stap voor te blijven door nu bitcoin te implementeren. Ook kunnen wij eventueel de facturatie in bitcoin voor u afhandelen. Of het nu gaat om de verhuur van woningen een drogisterij of webwinkel voor computer spullen. Het maakt niet uit wat u aanbied, met bitcoin blijft u uw concurrentie een stap voor.

  Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

   

  Wat is bitcoin?

  Bitcoin is een vrij voorhanden valuta die de vele voordelen van traditioneel stabiele waarden als edelmetalen combineert met de verworvenheden van de moderne technologie. Bitcoin is een communicatiemiddel voor uitwisseling van geldswaarden met andere mensen. Wat e-mail voor de elektronische uitwisseling van berichten betekent, is Bitcoin voor geld.Elke dag wisselen we goederen, diensten en waarden uit, waarbij we als vanzelfsprekend geld gebruiken. Ook op het internet is dat voor de meesten onder ons standaard. Maar tot dusver ging dat nog steeds gepaard met kosten, lange wachttijden voor bankoverschrijvingen en andere belemmeringen, zaken die in een tijdperk van razendsnelle data-overdracht en nagenoeg ongelimiteerde opslagruimten herinneren aan overblijfselen uit lang vervlogen tijden.

  Voorbeelden zoals Cyprus hebben bitcoin in een enorme stroomversnelling gebracht. Het is onmogelijk voor derden beslag te leggen op uw tegoeden in bitcoin. Daarnaast is bitcoin volledig onafhankelijk van en overheid, bank of centraal regulerend orgaan waardoor het onmogelijk is de tegoeden aan uw naam/bedrijf te koppelen wanneer u dit niet wilt.

  ICT Inc

  ICT Inc

  VOIP (internet telefonie), SEO, Web- design/hosting ea ICT projecten
  Business description

  ICT Inc heeft een groot aanbod ICT diensten. Sinds jaar dag verzorgen wij installatie en onderhouds diensten aan een groot aantal bedrijven. Hierbij moet u denken aan het volledige onderhoud van uw...