Social media linkbuilden

  Berrie Pelser
  By Berrie Pelser

  Social media linkbuilden is een bericht van: Ber|Art Visual Design and WordPress Webhosting

  Social media is het nieuwe linkbuilden

  Social media is het nieuwe linkbuilden

  Social media is het nieuwe linkbuilden

  Google maakt steeds meer gebruik van social media in de zoekresultaten. Een onderdeel hiervan is de optie Social Search, die een kwartaal geleden in Google Labs is gezet. Hiermee voer je een zoekopdracht uit binnen je eigen netwerk. Dit kan zijn binnen de informatie van vrienden op Twitter, LinkedIn, Facebook of Google Buzz. Maar Google gaat nog verder met Social Search.

  Onlangs heeft Matt Cutts nog bevestigd dat Facebook en Twitter nu deel uitmaken van het algoritme. Dus voor de SEO!

  Links die vanaf Facebook of Twitter verwijzen naar jouw website tellen dus wel degelijk mee als backlinks. Hierbij gelden ook weer dezelfde regels als bij normale backlinks. De kwaliteit, betrouwbaarheid en autoriteit van een persoon die jouw link tweet is van waarde.

  De autoriteit van een persoon wordt ondermeer bepaald door het aantal Followers en het Twitter-verleden. Het aantal Retweets is ook van waarde. Uit de praktijk moet nog blijken wat de echte toegevoegde waarde van deze extra links gaat zijn en wat hiermee, qua uitbreiding van het linkprofiel van je website, kan worden behaald. 

  Lees hier verder en bekijk de video…

  Social media is de, ook in het Nederlandse taalgebied gangbare, Engelse benaming voor online platformen waar de gebruikers, met geen of weinig tussenkomst van een professionele redactie, de inhoud verzorgen. Tevens is er sprake van interactie en dialoog tussen de gebruikers onderling.

  Kaplan en Haenlein bepalen social media zoals “een groep internetapplicaties die gebruikmaken van de ideologie en de technologie van Web 2.0 en de creatieve uit wisseling van User Generated Content”. Onder de noemer social media worden onder andere weblogs, fora, sociale netwerken als Hyves, Facebook en LinkedIn en diensten als Twitter geschaard.

  ..

  Ber|Art Visual Design is een zakelijke Internet service provider c.q. webhoster die gespecialiseerd is op het gebied van betrouwbare en veilige kwaliteit hosting en (web) design.

  WordPress Hosting en Google SEOTwitter WordPress SEO HostingLinkedIn WordPress SEO HostingFacebook WordPress SEO HostingRSS Feed WordPress SEO Hosting Berrie Pelser, Ber|Art Visual Design:
  Ber|Art is een zakelijke Internet service provider c.q. webhoster die gespecialiseerd is op het gebied van betrouwbare en veilige kwaliteit hosting, WordPress Hosting en (web) design. De onderneming levert, in nauwe samenwerking met partners, oplossingen aan het MKB op het gebied van SEO, domein, shared, applicatie en e-commerce hosting als mede managed colocated server hosting. Ber|Art WordPress SEO Domein Magento Typo3 Google VPS Cloud Hosting Design at Ber|Art

  Ber|Art Visual Design is een zakelijke Internet service provider c.q. webhoster die gespecialiseerd is op het gebied van betrouwbare en veilige kwaliteit hosting en (web) design.

  ..

  Nieuwste berichten:

  • Geen Gerelateerde Berichten

  Vergelijkbare berichten:

  Originally posted 2011-01-27 09:50:35. Republished by Blog Post Promoter
  Original: http://hosting.ber-art.nl/social-media-linkbuilden/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=social-media-linkbuilden
  By: Berrie Pelser
  Posted: March 24, 2013, 11:54 am

  Berrie Pelser

  Berrie Pelser

  Ber|Art Visual Design V.O.F. delivers high-end secure (PCI-Compliant) WordPress, Typo3 and Magento Linux Cloud VPS Hosting with professional Search Engine Optimization (SEO) plus Social Media (Social Network) integration, branding and strategy.
  Business description

  Ber|Art Visual Design V.O.F. delivers high-end secure (PCI-Compliant) WordPress, Typo3 and Magento Linux Cloud VPS Hosting with professional Search Engine Optimization (SEO) plus Social Media (Social...