Paralelliseren binnen software build proces verhoogt productiviteit

  Ben Kemp
  By Ben Kemp

  Het bekende amerikaanse onderzoeksbureau Forrester heeft dit jaar een onderzoeksrapport uitgebracht met als onderwerp “Five ways To Streamline Release Management”. In dit rapport wordt een aanbeveling gedaan om binnen het ‘build proces’ zoveel mogelijk te paralelliseren. De achterliggende reden is om de time-to-market kort te houden en de kwaliteit van de ‘build’ hoog te houden. Uit praktijk blijkt dat het paralelliseren binnen embedded source code inderdaad een enorm tijdsvoordeel oplevert. Een voorbeeld uit onze praktijk; voor een groot team van embedded software ontwikkelaars duurde het build proces langer dan een 1 dag. Door het build proces te paralelliseren kon de build tijd terug worden gebracht naar 5 minuten. Voor een ontwikkel omgeving is dit een enorme productiviteits sprong.

  Ben Kemp

  Ben Kemp

  Wij bieden betaalbare, veilige en snelle high performance computing oplossingen aan bedrijven die zich bezighouden met wiskundige simulatietechnieken.
  Business description

  Regardo Computing is  innovatief in verplaatsen van  intensieve applicatie rekenwerk naar private cloud en openbare cloud. Wij bieden betaalbare, veilige en snelle high performance computing...