Magento m-commerce - Magento breidt uit met mobiele m-commerce

  Berrie Pelser
  By Berrie Pelser

  Magento m-commerce is een bericht van: Ber|Art Visual Design and WordPress Webhosting

  Magento breidt uit met m-commerce

  Magento breidt uit met m-commerce

  Magento breidt uit met m-commerce

  De open source webwinkelsoftware van Magento breidt uit richting het mobiele platform. Eind mei maakt het bedrijf tijdens bijeenkomsten in Frankrijk en Duitsland de details van deze uitbreiding bekend. Dat bevestigt product manager Tim Schulz in een blogbericht. “We lanceren het product eind mei”.

  M-commerce is mogelijk ook een thema tijdens de Nederlandse gebruikersbijeenkomst in Ede, ook eind mei. Guido Jansen, betrokken bij de organisatie van het evenement: “De CTO, lead developer en verantwoordelijk voor business en community management zijn aanwezig in Ede. Je mag aannemen dat ze op de nieuwigheden op ingaan”.

  Om meer aandacht voor het thema mobile commerce te vragen, opende Magento het weblog The Future of M.

  Schulz: “Op termijn zullen consumenten vaker hun mobiele telefoon gebruiken dan de personal computer. Ze worden een essentieel onderdeel van nagenoeg iedere onderdeel van een aankoopproces. Het zal erg moeilijk zijn om te concurreren in dit mobiele klimaat. Toch zal ieder bedrijf het noodzakelijk vinden om een goede mobiele strategie te hebben”.

  Zo’n 60.000 webwinkeliers gebruiken de software van het bijna twee jaar oude Magento. Veel ondernemers vinden in het betrekkelijke nieuwe systeem een alternatief voor OScommerce.

  Analist Brian Walker van Forrester Research raadt webwinkeliers aan geen applicaties te bouwen, maar hun aandacht op het mobiele web te richten: “De primaire interface op mobiel internet zal het web zijn. Winkeliers moeten op zijn minst een website hebben die ook is geoptimaliseerd voor mobiel gebruik”. Walker ziet, net als veel anderen, nog wel een probleem in de vraag welk betaalsysteem het meest geschikt is voor mobile commerce. Daarop heeft niemand in de mobiele branche nog een eenduidig antwoord.

  Ber|Art at http://hosting.ber-art.nl

  Nieuwste berichten:

  Vergelijkbare berichten:

  Originally posted 2010-04-10 14:38:37. Republished by Blog Post Promoter
  Original: http://hosting.ber-art.nl/magento-mcommerce/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=magento-mcommerce
  By: Berrie Pelser
  Posted: March 6, 2013, 12:22 pm

  Berrie Pelser

  Berrie Pelser

  Ber|Art Visual Design V.O.F. delivers high-end secure (PCI-Compliant) WordPress, Typo3 and Magento Linux Cloud VPS Hosting with professional Search Engine Optimization (SEO) plus Social Media (Social Network) integration, branding and strategy.
  Business description

  Ber|Art Visual Design V.O.F. delivers high-end secure (PCI-Compliant) WordPress, Typo3 and Magento Linux Cloud VPS Hosting with professional Search Engine Optimization (SEO) plus Social Media (Social...