Private social networks

  NetCare
  By NetCare

  De meeste bedrijven hebben een intranet, extranet en natuurlijk internet portalen als aparte websites die geintegreerd zijn met complexe software. Kan dat niet makkelijker ?

  Natuurlijk, anders zou ik het niet vragen :-) 

  Sociale netwerken hebben een sterke C in ICT. Intranetten hebben ook een c maar dan een kleine. Namelijke verticale communicatie. Van management naar medewerker en terug. Meestal ook nog een directory waar je elkaar kunt vinden en zien of iemand online is. 

  Dat is echter niets vergeleken met social networks, waar complete profielen zijn, groepen, discussies etc.... Content word word vrij uitgewisseld en kennis kan worden gedeeld. 
  Dat doen veel mensen maar beperkt omdat het Internet is, maar steeds meer mensen doen dat vrijelijk en dat is een goede zaak ! 

  Wat nu als bedrijven eigen private social networks opzetten. Verticale en horizontale communicatie, kennis en content deling. Ook de aandeelhouders en externe partners kunnen meedoen aan de communicatie door hen eigen applicaties en toegang tot informatie te geven. 

  De cloud ? Die integreren we meteen ook, door cloud applicaties toe te voegen aan het private social network met widgets, gadgets, en plugins. 

  Wat is ervoor nodig ? Zorg voor integratie met bestaande social networks en identity providers. Medewekers loggen aan met hun eigen ID en niet meer met die van het bedrijf ( Meestal Microsoft ADS) Hij/zij neemt de relevante informatie over naar het bedrijf en bepaalt vanaf dat moment welke informatie voor wie geschikt is (Company, Partners of Private) 

  Natuurlijk kan een private social network onderdeel zijn van een public social network. Kwestie van definieren wie de woordvoerders of beheerders zijn. 

  NetCare wil graag in contact komen met bedrijven die het idee van een private social network overwegen.

  NetCare

  NetCare

  NetCare is een ervaren ICT organisatie, die praktische en uitvoerbare oplossingen levert op de gebieden detachering, software ontwikkeling en ons sociaal intranet applicatie MyVox om zo toegevoegde waarde te creëren.
  Business description

  NetCare is een ervaren ICT organisatie, die praktische en uitvoerbare oplossingen levert op de gebieden detachering, software ontwikkeling en ons sociaal intranet applicatie MyVox om zo toegevoegde...

   NetCare

   NetCare

   NetCare is een ervaren ICT organisatie, die praktische en uitvoerbare oplossingen levert op de gebieden detachering, software ontwikkeling en ons sociaal intranet applicatie MyVox om zo toegevoegde waarde te creëren.