Visolie als bescherming tegen huidkanker

  Biozar
  By Biozar
  Visolie als bescherming tegen huidkankeridkanker

  Visolie als bescherming tegen huidkanker

  Visolie kan zonaanbidders mogelijk beschermen tegen huidkanker. Dat suggereren onderzoekers van de Universiteit van Manchester.

  Visolie bevat veel omega-3-vetzuren, die zoals het onderzoek van de Britse Wetenschappers aantoont, het immuunsysteem kunnen versterken. Het lichaam is hierdoor meer in staat om huidkanker en andere infecties te bestrijden.
  Uit het Britse onderzoek is aangetoond dat visolie de invloed van de zon op het immuunsysteem halveert. Het is voor het eerst dat het beschermende effect van omega 3 is aangetoond bij mensen.

  Omega-3-vetzuren zijn onverzadigde vetzuren. De bekendste zijn ALA, EPA, DHA. EPA en DHA komen vrijwel uitsluitend voor in vis en ander zeevoedsel zoals schaal- en schelpdieren. Vooral vette vissoorten zoals makreel, zalm, paling, haring, sardines en forel zijn belangrijke bronnen.
  Hoofdonderzoeker Lesley Rhodes spreekt van een spannende ontdekking. “Hoewel de veranderingen klein waren, wijst het onderzoek uit dat omega-3-vetten het risico op huidkanker kunnen verminderen”, aldus Rhodes. “In het verleden is er onderzoek op dit vlak verricht bij muizen, maar dit is voor het eerst dat er een klinische proef is gedaan bij mensen.” Uit eerdere onderzoeken is al gebleken dat visolie een gunstig effect heeft op de gezondheid, zoals bijvoorbeeld extra bescherming tegen hart- en vaatziekten.
  De studie is gepubliceerd in The American Journal of Clinical Nutrition

  Visolie als bescherming tegen huidkanker

  The post Visolie als bescherming tegen huidkanker appeared first on Biozar.
  Original: http://www.biozar.nl/blog/visolie-als-bescherming-tegen-huidkanker/
  By: admin
  Posted: March 4, 2013, 2:50 pm

  Biozar

  Biozar

  We are distributing Biozar, it helps the human equilibrium to restore
  Business description

  Biozar is opening up new frontiers in food supplements. It is a proven product which has been developed in The Netherlands and shows dramatic results in boosting your health once taken on a regular...