404 pagina - Het nut van een 404 pagina

  Berrie Pelser
  By Berrie Pelser

  404 pagina is een bericht van: Ber|Art Visual Design and WordPress Webhosting

  Het nut van een 404 pagina

  Elke site kent één of meerdere pagina’s die er niet (meer) zijn maar die wel worden geraadpleegd. Iemand heeft ze gebookmarkt of typt het adres verkeerd in. Een verwijzing is niet goed overgenomen in een e-mail of er staat een link naar de verwijderde pagina op een andere site. De pagina kan ook nog verschijnen als zoekresultaat in Google.

  Elke site laat dan een niet gevonden melding zien, een zogenaamde 404 pagina. Omdat hier weinig aandacht aan wordt besteed is de pagina vaak doelloos. De eigenaar van een site weet niet van het bestaan of is zich niet bewust van het belang hiervan. Wat is precies het nut van een 404 pagina? En hoe geven we aan deze melding extra attentiewaarde?

  Hoe wordt er nu omgegaan met een niet gevonden melding?
  Volgens 404 Error pages leidt gemiddeld 7% van de bezoeken aan een site naar een 404 pagina. Op basis van de webstatistieken die ik te zien krijg, lijkt me dit percentage aan de hoge kant. Het precieze aantal is sterk afhankelijk van het karakter van een site; bijvoorbeeld het aantal keren dat er een update wordt geplaatst.  Lees hier verder…

  Ber|Art WordPress SEO Domein Magento Typo3 Google VPS Cloud Hosting Design at Ber|Art

  Catergoriën: Cloud Computing, Domeinen, Google nieuws, Google seo, Hosting nieuws, Internet,
  Magento, Overige, Security, seo, Webdesign, Webhosting, WordPress, Social Networks, Forums

  Andere Weblogs: WordPress Host, Webwinkel Host, WPMU, European Cloud Computing

  Nieuwste berichten:

  Vergelijkbare berichten:

  Originally posted 2010-09-01 11:22:58.
  Original: http://hosting.ber-art.nl/404-pagina/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=404-pagina
  By: Berrie Pelser
  Posted: February 28, 2013, 8:39 am

  Berrie Pelser

  Berrie Pelser

  Ber|Art Visual Design V.O.F. delivers high-end secure (PCI-Compliant) WordPress, Typo3 and Magento Linux Cloud VPS Hosting with professional Search Engine Optimization (SEO) plus Social Media (Social Network) integration, branding and strategy.
  Business description

  Ber|Art Visual Design V.O.F. delivers high-end secure (PCI-Compliant) WordPress, Typo3 and Magento Linux Cloud VPS Hosting with professional Search Engine Optimization (SEO) plus Social Media (Social...