Innovatievouchers voor mkb-ondernemers in Gelderland

  Subsidiefocus
  By Subsidiefocus

  Heeft u een mkb-bedrijf in de agrofoodsector in Gelderland? En wilt u innoveren? Dan komt u mogelijk in aanmerking voor een innovatievoucher. De vouchers kunnen worden aangevraagd bij Stichting Food Valley en kunnen worden ingezet om kennis in te kopen voor proces- of productvernieuwing.

  De waarde van de voucher bedraagt maximaal € 10.000. Voorwaarde is dat u daarbij zelf 50% van de kosten investeert. De voucher kan worden ingezet voor de volgende (advies) activiteiten:

  -          van idee naar concreet ontwerp/product.

  -          het ontwikkelen of testen van een prototype.

  -          een onderzoek (marktonderzoek, onderzoek naar Intellectual Property (IP) of financiering).

  -          ondersteuning voor de aanvraag van subsidie in het kader van Europese programma’s.

  Aanvragen

  Agri, food en feed (gerelateerde) midden- en kleinbedrijven in Gelderland met minder dan 250 werknemers komen in aanmerking voor subsidie. Het totale budget is € 200.000. Aanvragen worden behandeld op volgorde van binnenkomst.

  Meer weten?

  Heeft u vragen over de innovatievouchers in Gelderland? Neem dan contact op met één van de adviseurs van Subsidiefocus via telefoonnummer 073-6465475 of stuur een e-mail naar info@subsidiefocus.nl.

  Subsidiefocus

  Subsidiefocus

  Subsidieadvies op maat
  Business description

  Subsidiefocus is een landelijk opererend subsidieadviesbureau dat zich richt op subsidie-management in de meest brede zin van het woord. Subsidiefocus werkt onder andere voor ondernemingen die actief...