Boek 'Meer Mens in ICT'

  Provict
  By Provict

  Meer aandacht voor de mens in ICT zal leiden tot meer tevredenheid en daardoor tot betere prestaties, productiviteit en winstgevendheid. In het boek 'Meer Mens in iCT' worden de vele situaties waarin mensen terecht komen nader toegelicht. Van hun vroege ontwikkeling en opleiding, de start van hun loopbaan met solliciteren en plaatsing bij een werkgever, leiding geven en leiding krijgen tot aan het deelnemen aan projecten, ontwikkelen, beheren en gebruiken van ICT-voorzieningen. Dit alles met soms een knipoog naar de psychologie die veel verklaart over het gedrag van mensen, en de effecten van de wijze waarop leiding wordt gegeven. Er worden handvatten aangereikt om de betrokkenheid, motivatie en acceptatie van mensen te vergroten. Met Meer Mens in ICT meer kansen, resultaten en succes.

  Het boek is verkrijgbaar via www.boekscout.nl
  Of via de reguliere boekhandel te bestellen met ISBN: 978-94-6206-084-5

  Provict

  Provict

  Meer Mens in ICT, Begeleiden, ontwikkelen en adviseren van mensen om te komen tot hun juiste en gewenste inzet, meer tevredenheid en betere prestaties.
  Business description

  Begeleiden, ontwikkelen en adviseren van mensen om te komen tot hun juiste en gewenste inzet, meer tevredenheid en betere prestaties.
  Stimuleren van coachend leiderschap om mensen de ruimte en...