Natuurlijke manier om bloedsuikerspiegel en hoge bloeddruk omlaag te krijgen.

  Biozar
  By Biozar

  Natuurlijke manier om bloedsuikerspiegel en hoge bloeddruk omlaag te krijgen.

  Welke tips kunnen wij u geven om op een natuurlijke manier suiker en hoge bloeddruk omlaag te krijgen.
  Steeds meer mensen hebben last van een hoge bloedsuikerspiegel. Hypoglycemie is het verschijnsel dat er in korte tijd een grote wisseling is tussen een te hoge of te lage bloedsuikerspiegel. Een hoge suikerspiegel kan lijden tot verschillende soorten van auto immuunziektes (waaronder kanker), ontstekingen, bloedpropjes en het slechter genezen van b.v. wondjes.
  Ongeraffineerde suiker (witte suiker) heeft een enorme invloed op een goed werkend immuunsysteem. Door de verbranding van suiker in je lichaam onttrekt het namelijk vitamines en mineralen die je lichaam eigenlijk nodig heeft voor het immuunsysteem. Let daarom ook op de energiedrankjes die tegenwoordig, te kust en te keur overal aangeboden worden. Eigenlijk is het zelfs onvoorstelbaar dat de jeugd zo eenvoudig toegang heeft tot deze drankjes en ze ook in grote hoeveelheden tot zich nemen.Hieronder treft u een aantal tips aan:

  Sport en beweging
  Lichaamsbeweging is één van de dingen die u direct kunt oppakken. Het zorgt er voor dat er een betere doorbloeding plaats vindt van het lichaam. Hoge bloeddruk en cholesterol hebben ook veel baat bij meer lichaamsbeweging. Een half uurtje per dag kan al het verschil maken, loop of fiets eens vaker naar de winkel of ga ’s avonds eens heerlijk een blokje om.

  Voeding
  Veel van onze dagelijkse voeding (bijv. aardappelen, rijst, wit brood, “gewone” macaroni en spaghetti) zet in ons lichaam zich zeer snel om in glucose (suiker). Probeer dit zoveel mogelijk te vermijden. Veel fruit eten (en met name, sinaasappels, appels en peren) verlagen de bloedsuikerspiegel. Ons dagelijks voedsel wordt bijna vergiftigd met toegevoegde suikers, let gewoon eens vaker op de verpakking. Muesli, bonen, havermout en pinda’s kunnen ook een bijdrage leveren aan een lager suiker nivo. Maar bouw suiker ook niet te snel af in je lichaam.

  Water
  Drink tussen de 1,5 en 2 liter water per dag. Water is misschien wel het beste middel om je lijf gezond te houden. Water zorgt voor reiniging van je lichaam, het voert afvalstoffen af die anders in je lichaam zich gaan ophopen. Daarnaast levert het een bijdrage naar het streven van gewichtsverlies.

  Ademhaling, yoga oefeningen
  Zonder het we het zelf in de gaten hebben ademen de meeste mensen niet goed. Vooral in periodes van verhoogde stress hebben de meeste mensen de neiging korter te gaan ademen en waardoor minder zuurstof in ons lichaam kan komen. Zuurstof en water zijn de twee meest belangrijke elementen die ons lichaam nodig heeft. Meer zuurstof in je bloed zorgt er ook voor dat organen, weefsel en cellen beter gaan functioneren.

  The post Natuurlijke manier om bloedsuikerspiegel en hoge bloeddruk omlaag te krijgen. appeared first on Biozar.
  Original: http://www.biozar.nl/blog/natuurlijke-manier-om-bloedsuikerspiegel-en-hoge-bloeddruk-omlaag-te-krijgen/
  By: admin
  Posted: February 11, 2013, 9:44 am

  Biozar

  Biozar

  We are distributing Biozar, it helps the human equilibrium to restore
  Business description

  Biozar is opening up new frontiers in food supplements. It is a proven product which has been developed in The Netherlands and shows dramatic results in boosting your health once taken on a regular...