Granaatappel is een natuurlijke middel tegen prostaatkanker

  Biozar
  By Biozar

  Granaatappel in strijd tegen prostaatkanker

  Granaatappel is een natuurlijke middel tegen prostaatkanker. De granaatappel heeft een aantal zeer wonderbaarlijke geneeskrachtige eigenschappen. In talrijke studies is aangetoond dat de bepaalde stoffen van deze vrucht tegen hoge bloeddruk, hart- en vaatziekten, oxidatieve stress en kanker kan beschermen. De granaatappel is één van de wonderen der natuur. Uit een studie is gebleken dat met name prostaatkankerpatiënten er baat hebben bij hebben. Daarnaast blijkt deze vrucht ook werkzaam te zijn bij darm-, long-, borst- en huidkanker.

  De granaatappel bevat een grote hoeveelheid aan anti-oxiderende stoffen en daarnaast polyfenolen. Deze laatste beschermen onze cellen tegen zogenaamde vrije radicalen.  Het verdient de aanbeveling om gefermenteerde granaatappel te nemen deze zijn tot 36 keer werkzamer.

  Ook hier weer komt als hoofdoorzaak onze voeding en ademhaling naar voren. Een te hoge consumptie van verzadigde vetten die o.a. in rood vlees, vleeswaren, melk- en boterproducten aanwezig is. Uit een grote Amerikaanse studie waaraan 20000 artsen mee deden bleek door de beperking van verzadigde vetten de kans op prostaat en borstkanker met 70% verminderde.

  De granaatappel is een bijzondere vrucht. Naast de hierboven genoemde aandoeningen blijken ook mannen met erectiestoornissen er baat bij te hebben. Daarnaast zijn er ook zeer positieve uitwerking te hebben bij artritus, hersenen en zenuwen, maag en lever en ontstekingen.

  Bron: Gefermenteerd granaatappelsap, Jean-Paul Curtay en Henri Joyeux

  Wij beschikken over dit gratis boekje u kunt het bij ons opvragen

  The post Granaatappel is een natuurlijke middel tegen prostaatkanker appeared first on Biozar.
  Original: http://www.biozar.nl/blog/prostaatkanker-en-de-granaatappel/
  By: admin
  Posted: February 19, 2013, 9:54 am

  Biozar

  Biozar

  We are distributing Biozar, it helps the human equilibrium to restore
  Business description

  Biozar is opening up new frontiers in food supplements. It is a proven product which has been developed in The Netherlands and shows dramatic results in boosting your health once taken on a regular...